Discount-ul total de 20% este aplicat automat la ultimul pas

Meniu Balcanic

Meniul nostru balcanic contine 3 mese principale: mic dejun, pranz si cina în variante de meniuri echilibrate caloric.

Despre meniul balcanic

Comanda meniu balcanic

Balcanii sau Peninsula Balcanica, este o zona geografica din estul și sud-estul Europei. Numele regiuneii vine de la Muntii Balcanici care se întind de la granita sarbo-bulgara pana la Marea Neagra. Bucataria balcanica este cunoscuta si promovata in intreaga lume. Meniurile noastre balcanice sunt realizate cu dragoste, inspirate din traditie și, desigur, pline de aroma. Am reusit sa pastram unele dintre retetele originale pe care acum avem ocazia sa vi le oferim.

Meniul nostru balcanic

Bucataria noastra balcanica

Va oferim cea mai buna bucatarie balcanica, cu specialitati din diverse tari balcanice, totul in meniuri echilibrate caloric. Este un mix al diferitelor culturi și influente, majoritatea specialitatilor fiind un amestec de cate putin din toate. Recunoscuta pentru satietate, bucataria balcanica este dragostea pentru farfuriile bogate în proteine, ierburi și condimente. Meniul contine: 3 mese principale pentru o zi intreaga.

Livrare Meniu Balcanic

in confortul caminului tau

Plaseaza acum comanda pentru o livrare de mancare la domiciliu si alege cea mai buna mancare balcanica din Bucuresti. Noi, cei de la BabaYaga, ne propunem sa schimbam dialogul: de la a manca pentru a controla dimensiunea si forma corpului, spre a manca pentru bunastare. Valoarea nutri╚Ťional─â a meniului balcanic si a fiecarei portii este calibrata perfect.

Preturi  

Livrare