Discount-ul total de 20% este aplicat automat la ultimul pas

Manifest pentru placerea de a manca

Mâncarea e sursa vieții. Este esențială în crearea unei vieți echilibrate. Noi, cei de la BabaYaga, ne propunem să schimbăm dialogul: de la a mânca pentru a controla dimensiunea și forma corpului, spre a mânca pentru bunăstare și împlinire. Nutriția nu înseamnă sărăcie în grăsimi. Nu înseamnă doar calorii scăzute. Nu înseamnă să îți fie foame și să te ,,lipsești”. Nutriția înseamnă să îți hrănești corpul cu alimente reale, întregi, astfel încât să fii mulțumit, împlinit, să trăiești energizat și să te bucuri zilnic de tot ce îți oferă viața. Să-ți dai voie să mănânci nu înseamnă să mănânci necontrolat, ci să ai mese bogate în nutrienți. Să mănânci nici mai mult, nici mai puțin decât exact atât cât ai nevoie. Dă-ți libertatea să descoperi acel ,,exact-cât-trebuie” al tău.

viata este delicioasa. Exploreaz-o!

Când toate alimentele sunt permise, nu există nimic împotriva căruia să te răzvrătești, să te simți vinovat că mănânci sau mâncare în jurul căreia să nu ai încredere în tine. Mâncarea este despre tine, este un act curajos, o acțiune afirmativă, un sentiment de siguranță, satisfăcător, plăcut, hrănitor, care susține bunăstarea emoțională, dar și un deget mijlociu arătat culturii dietelor. Noi nu mâncăm grăsimi, proteine ​​și carbohidrați. Mâncăm alimente, compuse din toți acești nutrienți. Corpurile noastre știu că avem nevoie de ele. De toate.

Lasa-te sedus de mancare

Valoarea nutrițională a fiecărei porții este calibrată prin sinergia combinației de ingrediente și diversitatea lor. Când mâncarea încetează să mai fie o simplă necesitate, se transformă într-un exercițiu de explorare al simțurilor. Implică-ți rațiunea, emoțiile și instinctele și savurează fiecare îmbucătură. Mâncarea e pură plăcere, sănătate, sațietate, artă și un antrenament continuu pentru papilele gustative.

Preturi  

Livrare