1

Alege tipologia meniului

2

Alege bucătăria

3

Personalizează meniul

Balcanic Fit

3 mese complete/zi: mic dejun, prânz și cină, totul în 2 variante de meniuri echilibrate caloric.

In zilele de 25,26,27 decembrie si 1,2,3 ianuarie nu se fac livrari.

75,00 lei

Ce conține meniul?

Luni

  • Mic dejun
  • Ouă cu anghinare
  • Ingrediente: ouă, anghinare, ulei de trufe, sare, piper, sos mornay, unt, făină, lapte, galbenuș de ou, nucușoară, parmezan, pâine integrală, brânză telemea de vacă.
  • Prânz
  • Mazăre cu piept de curcan
  • Ingrediente: piept de curcan, mazăre congelată, ceapă tocată, ulei, sos de roșii, morcov,cartofi,  mărar, boia dulce, sare, piper, castraveți murați, pâine integrală.
  • Cină
  • Ragout de legume Sf Mănăstire Cacica
  • Ingrediente: baby morcov, gulie, ceapă, cartofi, lăptuci, fasole verde păstăi, mazăre verde, anghinare, conopidă, suc de lămâie, supă de legume, unt, piper sare, orez alb, salată de ardei copt.

Marți

  • Mic dejun
  • Ouă jumări de la Manăstirea Ciolanu
  • Ingrediente: dovlecei, sos de roșii, usturoi, ou, parmezan, ulei, roșii cherry, măsline negre, castraveți, pâine integrală, sare, piper.
  • Prânz
  • Plăcinta de carne cu sos de iaurt și mentă
  • Ingrediente: foi de placintă, cartofi, morcov, ceapă, carne tocată de vită, lapte, sare, piper, busuioc, ierburi aromatice, ou, iaurt cu mentă.
  • Cină
  • Salde de Kotor Montenegro
  • Ingrediente: fasole verde, sparanghel, ardei iute, roșii cherry, mix de salată, salsa de trufe, suc de lime, ulei de arahide, oțet de vin roșu, tarhon, pătrunjel, sare, piper, ulei de gătit, brânză telemea.

Miercuri

  • Mic dejun
  • Balkan jaja și iaurt
  • Ingrediente: iaurt grecesc, usturoi, sare, piper, semințe de chili, mărar, unt, chimion, paprika afumată, semințe de chili, pătrunjel, ardei Jalapeno, ulei de turte, ouă, mentă, pâine integrală.
  • Prânz
  • Piept de pui cu lămâie și spanac
  • Ingrediente: piept de pui, sare, piper, unt, ulei de turte, usturoi, cimbru, supă vegetală, cremă de brânză, spanac, suc de lămâie, parmezan, pătrunjel, orez.
  • Cină
  • Halloumi pe pat de legume
  • Ingrediente: ardei gras roșu, ardei gras verde, sos de roșii, pătrunjel, oțet de vin roșu, halloumi, sare, piper, ulei de turte, pâine integrală, dovlecel, ciuperci.

Joi

  • Mic dejun
  • Slănină de casă cu telemea, ridiche și ou
  • Ingrediente: slănină de casă, telemea de vacă, ou, zacuscă, pâine integrală.
  • Prânz
  • Pulpă de pui cu legume la cuptor
  • Ingrediente: pulpă de pui, ceapă roșie, morcov, cartofi, varză de Bruxel, conopidă, usturoi, mix de condimente, unt, ulei de turte, sare, piper.
  • Cină
  • Quinoa cu ciuperci
  • Ingrediente: quinoa, ardrei gras, ceapă, ciuperci, smântână de gătit, ulei de turte, supă de legume, sare piper.

Vineri

  • Mic dejun
  • Palacinke skuta i pekmez
  • Ingrediente: făină albă, zahăr vanilat, ou, sare, lapte, calvados, brânză de vaci, extract de vanilie, coajă de lămâie, gem.
  • Prânz
  • Tocăniță de vită răsfățată la cuptor
  • Ingrediente: carne de vită, ceapă, apio, ulei de turte, usturoi, morcovi, foi de dafin, cimbru, pastă de tomate, worcestershire, supă vegetală, sare, piper, pătrunjel, cartofi, castraveți.
  • Cină
  • Mastilo cu calamari a la Bosnia Hertegovina
  • Ingrediente: paste negre cu cerneală de sepie, ulei de măsline, calamar, ceapă, usturoi, vin alb, sos de roșii, foi de dafin, busuioc, lămâie.

Sâmbătă

  • Mic dejun
  • Clătite moldovenești cu piure de mere
  • Ingrediente: stafide, rom, ou, unt, extract de vanilie, zahăr, sare, făină, lapte, sos de mere.
  • Prânz
  • Ragout de vițel Sârbesc cu cartofi copți
  • Ingrediente: pulpă de vițel, sare, făină, ulei de turte, ceapă, ciuperci, gravy, suc de lămâie, smântână de gătit, cartofi, murături.
  • Cină
  • Pilaf de hrișca și legume
  • Ingrediente: hrișcă, supă vegetală, ulei de turte, ardei gras, morcov, țelină, ciuperci, pătrunjel, sare, piper, unt, vin alb, smântână de gătit, mix de salată, dressing.

Duminică

  • Mic dejun
  • Iaurt cu muesli și fructe uscate
  • Ingrediente: muesli, iaurt, fructe uscate.
  • Prânz
  • Curcan la cuptor cu cartofi copți și salată de cușcuș
  • Ingrediente: piept de curcan, sare, piper, rozmarin, ceapă, morcov, cartofi, cușcuș, ardei gras, roșii.
  • Cină
  • Pasta lipovenească a la Mila 23
  • Ingrediente: spaghete, sare, ulei de turte, pesmet panko, migdale, uzo, icre de crap, usturoi, pătrunjel, ceapă, coaja de lămâie, oregano, suc de lămâie, semințe de chili.

Luni

  • Mic dejun
  • Parfe de ovăz și scorțișoară
  • Ingrediente: fulgi ovăz, lapte migdale, scorțișoară, stevia, suc lămâie, măr verde.
  • Prânz
  • Pasta șuta
  • Ingrediente: paste de casă cu sos bolognaise de vită-pui, roșii, morcov ras, ceapă, salvie, smântână gătit.
  • Cină
  • Vinete umplute cu orez
  • Ingrediente: vinete, orez, roșii pasate, ulei, coriandru, mozzarela, mentă, suc lămâie, amestec de plante aromatice, bulion, scorțișoară.

Marți

  • Mic dejun
  • Patatnik Bulgăresc
  • Ingrediente: plăcintă de cartofi, ceapă, făină, mentă uscată, ou, unt, iaurt.
  • Prânz
  • Iahnie de fasole cu cârnați de casă
  • Ingrediente: fasole albă cu cârnați de casă, sos de roșii, rozmarin, vin roșu.
  • Cină
  • Hrișcă gratinată
  • Ingrediente: hrișcă fiartă, morcovi, mozzarella, ou, spanac congelat, semințe floarea-soarelui, usturoi, ulei, roșii cherry, ceapă, mix salată.

Miercuri

  • Mic dejun
  • Papară modernă
  • Ingrediente: croissant, lapte, lapte condensat, nuci, stafide, vanilie.
  • Prânz
  • Pui a la bunica cu garnitură de rizibizi
  • Ingrediente: pulpe pui, smântână, ardei gras, roșii, ceapă, unt, usturoi, paprika, făină, orez, mazăre, brocoli, sparanghel, ulei, castraveți, mărar.
  • Cină
  • Chifteluțe de dovlecel Podgorița cu garnitură de spanac baby
  • Ingrediente: făină, dovlecel, usturoi, ulei, smântână acră, vinegretă, coriandru, praf de copt.

Joi

  • Mic dejun
  • Komplet lepinja sârbesc
  • Ingrediente: chiflă, ou, cremă de brânză , sos demiglace, baby spanac.
  • Prânz
  • Ardei umpluți
  • Ingrediente: carne tocată de porc, ardei gras, orez, ceapă, bulion, pătrunjel, mărar, pasta de tomate, ulei , sare, piper, iaurt grecesc .
  • Cină
  • Houbovy Kuba risotto din orz și ciuperci
  • Ingrediente: orz, ciuperci uscate, ciuperci proaspete, supă vegetală, ceapă, usturoi, chimen, maghiran, unt, sare, piper.

Vineri

  • Mic dejun
  • Rodopski Kolatsi
  • Ingrediente: turtițe cu gem de vișine – făină, iaurt, ou, bicarbonat, zahăr, gem de vișine.
  • Prânz
  • Oala minerului bosniac
  • Ingrediente: carne de vită, carne de pui, carne de porc, cartofi, morcov, apio, varză, ulei, usturoi, pătrunjel, ardei gras, sare, piper, mazăre congelată, dovlecel, vin alb, roșii pasate, ceapă, paprika, castraveţi muraţi.
  • Cină
  • Tocăniță de cartofi cu fasole verde
  • Ingrediente: cartofi, roșii pasate, ceapă, usturoi, paprika, ulei, tofu afumat, orez, maghiran, pătrunjel, bulion, fasole verde, ardei copt.

Sâmbătă

  • Mic dejun
  • Beyrek Albanez
  • Ingrediente: foi plăcintă, brânză telemea vacă, spanac congelat, brânză cremă, kefir, ulei, busuioc.
  • Prânz
  • Pulpă de porc Dobrogeană la cuptor stropită cu bere
  • Ingrediente: pulpă porc, supă oase, cartofi, varză acră, suc de mere, bere, ceapă, usturoi, semințe chimen, sare, piper, semințe ienupăr, rozmarin, măr, ulei, oțet.
  • Cină
  • Duvek ratatouille de Balcani
  • Ingrediente: vinete, ardei gras, baghetă, morcov, ceapă, roșii, usturoi, paprika dulce, sare, piper, zahăr brun, dafin, pătrunjel, orez, ulei măsline.

Duminică

  • Mic dejun
  • Parejeni Filiiki
  • Ingrediente: mic dejun bulgăresc – pâine albă, ou, făină, brânză telemea de vacă, dulceață de afine.
  • Prânz
  • File de porc sârbesc umplut cu sos de prune și ciuperci
  • Ingrediente: mușchi file, prune uscate, telemea de capră, ciuperci, ou, unt, mărar, smântână de gătit, sare, piper.
  • Cină
  •  Legume la cuptor ca la mănăstirea Sihăstria
  • Ingrediente: cartofi, broccoli, dovlecel, ciuperci, brânză telemea de vacă, miez de nucă, nucșoară, lapte, praz, ulei, usturoi, pătrunjel, ceapă, pesmet, sare, piper.

Luni

  • Mic dejun
  • Piperchi țârgâsiti
  • Ingrediente: ardei gras, roșii, telemea de vacă, ou, ceapă, usturoi, unt, ulei, paprika dulce, sare, piper.
  • Prânz
  • Tocăniță de porc bulgărească
  • Ingrediente: ceafă de porc, morcov, cartofi, vinete, ardei gras, fasole verde, ceapă, pure roșii, ulei, mentă, paprika dulce, sare, piper, castraveți murați, gogoșari murați.
  • Cină
  • Chifteluțe de edamame cu piure de cartofi și trufe
  • Ingrediente: edamame, ceapă, cartofi, usturoi, coriandru, ou, năut, ras en haut, semințe susan, pesmet, ulei, oregano, busuioc, piure roșii, zahăr, unt, ulei măsline, salsa cu trufe, sare, piper.

Marți

  • Mic dejun
  • Omletă dobrogeană
  • Ingrediente: ou, roșii, ardei gras, ceapă, usturoi, ulei, ceapă verde, sare, piper.
  • Prânz
  • Pulpă de rață in stil praghez
  • Ingrediente: pulpă rață, măr, apio, ceapă, maghiran, cartof, unt, supă de pui, varză roșie, vin alb, merișoare, oțet balsamic, dafin, cuișoare, sare, piper.
  • Cină
  • Năut la cuptor cu salsa verde și cartofi
  • Ingrediente: cartofi, broccoli, conopidă, roșii cherry, pătrunjel, capere, busuioc prospăt, usturoi, rozmarin, lămâie, coajă lămâie, ulei, sare, piper.

Miercuri

  • Mic dejun
  • Budincă de macaroane cu brânză dulce la cuptor
  • Ingrediente: telemea de vacă, brânză de vaci, paste fusili, iaurt, ou, stafide, zahăr, zahăr vanilat, dulceață de zmeură, coajă de lămâie, sare.
  • Prânz
  • Tocăniță Spatzle cu pui și ciuperci
  • Ingrediente: pulpe pui, supă vegetală, făină, ou, ciuperci, orz perlat, morcov, păstârnac, salată iceberg, cartof, praz, șalotă, ulei, dafin, pătrunjel.
  • Cină
  • Salată de grâu spart și năut
  • Ingrediente: bulgur, năut, ceapă roșie, ardei gras, castravete, mărar, pătrunjel, suc lămâie, ulei, usturoi, chimen, crackers, zahăr.

Joi

  • Mic dejun
  • Kajmak Sârbesc
  • Ingrediente: pâine integrală, telemea vacă, smântână, unt, castravete, ardei gras, morcov.
  • Prânz
  • Fasole verde cu carne de vită
  • Ingrediente: pulpă vită, fasole verde, ceapă, morcov, pătrunjel, albitură, roșii, țelină, usturoi, dafin, paprika dulce, paprika picantă, chimen, ardei kapia.
  • Cină
  • Tocană vegantorească
  • Ingrediente: dovlecel, ardei gras, roșii pasate, supă vegetală, paste penne, ciuperci, vin roșu, ceapă, usturoi, dafin, busuioc proaspăt, ulei, sare, piper.

Vineri

  • Mic dejun
  • Pită Armenească cu brânză și spanac
  • Ingrediente: foi plăcintă, brânză telemea de oaie, ou, unt, spanac, ceapă,  roșii cherry, măsline, baby spanac, piper.
  • Prânz
  • Pulpă de porc dobrogeană
  • Ingrediente: pulpă porc, cartofi, supă de oase, bere, ceapă, pătrunjel, unt, usturoi, semințe de chimen, rozmarin, ulei, oțet, semințe de ienupăr, ardei copt, sare, piper.
  • Cină
  • Tocăniță de ciuperci cu găluște de cartof
  • Ingrediente: cartof, pesmet auriu, ciuperci, supă vegetală, ou, unt, amidon, ulei, ceapă, usturoi, cimbru, roșii, cuișoare, pătrunjel, salată mixtă.

Sâmbătă

  • Mic dejun
  • Sutlijas
  • Ingrediente: orez, lapte, zahăr, unt, coajă lămâie, scorțișoară, zahăr vanilat.
  • Prânz
  • Cârnați transilvăneni cu varză și cartofi
  • Ingrediente: cârnați proaspeți, varză, cartofi, ceapă, usturoi, paprika, făină, chimen, ulei.
  • Cină
  • Caserola de fasole, legume și pesmet
  • Ingrediente: fasole albă, praz, orez, pâine, pătrunjel, ulei, coajă lămâie, chili, morcov, apio, rădăcină fenicul, usturoi, bulion, cimbru, vin alb.

Duminică

  • Mic dejun
  • Ouă jumări cu batonete de castravete
  • Ingrediente: ouă, mozzarella, ardei gras, roșie, ciuperci, ulei, pâine integrală, castravete, morcov, sare, piper.
  • Prânz
  • Sarmale în foi de varză acră cu polenta
  • Ingrediente: varză acră, carne tocată de porc-vită, orez, ceapă, bacon afumat, pastă de tomate, cimbru, mălai, sare, piper.
  • Cină
  • Praz cu măsline
  • Ingrediente: praz, măsline, ardei gras, ceapă, pastă de tomate, pătrunjel, mix salată, vinegretă, sare, piper, ulei.

Meniu Craciun