1

Alege tipologia meniului

2

Alege bucătăria

3

Personalizează meniul

Testează Mediteranean Fish

Conține 3 mese principale: mic dejun, prânz și cină, însoțite de 2 gustări, totul în 2 variante de meniuri echilibrate caloric.

Nu vom livra meniuri in zilele de 23,24,25,26,27 decembrie si 30,31 dec., 1,2,3 ianuarie.
Comenzile plasate dupa orele 14:00 nu pot fi livrate a doua zi. Va multumim pentru intelegere.

85,00 lei

Ce conține meniul?

Luni

  • Mic dejun
  • Portuguese tostado cu fructe de pădure
  • Ingrediente: pâine albă, ou, lapte, zahăr brun, scorțișoară, nucșoară, fulgi de migdale, unt.
  • Gustare 1
  • Granita siciliană de mango și iaurt
  • Ingrediente: mango, iaurt, smântână de gătit, cardamon, șofran, mentă.
  • Prânz
  • File de dorada cu pastă de roșii, mozzarella și paste
  • Ingrediente: file dorada, pesmet panko, ulei de gătit, sos tomat, mozzarella, lămâie, smântână de gătit, pasta penne, conopidă, peperoncino, unt, ceapă, mix de salată, dressing.
  • Gustare 2
  • Mediteranean bean soup
  • Ingrediente: roșii passata, ceapă, usturoi, fasole albă, supă vegetală, coriandru, tortilla.
  • Cină
  • Pentolone con verdure
  • Ingrediente: dovlecel, ciuperci, ulei de măsline, roșii cherry, pătrunjel, rozmarin, cimbru, busuioc, ceapă verde, parmezan.

Marți

  • Mic dejun
  • Cartofi dulci umpluți cu humus și avocado
  • Ingrediente: cartofi dulci, avocado, tahini, năut, ardei gras, ulei măsline, suc lămâie, usturoi, pătrunjel, oregano, cașcaval afumat, semințe dovleac.
  • Gustare 1
  • Vichyssoise soup
  • Ingrediente: unt, ceapă, praz, vin alb, cartofi, supă vegetală, sare, piper, lapte, smântână de gătit, pătrunjel.
  • Prânz
  • Ardei umpluți a la turque cu ton
  • Ingrediente: ardei gras, orez, ton în ulei, usturoi, pătrunjel, supă vegetală, pastă de tomate, mărar, pasata de roșii,ceapă, sare, piper, rozmarin, mentă, iaurt.
  • Gustare 2
  • Pudding de tapioca infuzat cu ceai verde
  • Ingrediente: lapte, sare, zahăr, esența de vanilie, apă de portocale, tapioca.
  • Cină
  • Pastă de casă cu roșii uscate, gorgonzola și migdale
  • Ingrediente: smântână de gătit, șalotă, roșii uscate, brânză gorgonzola, fulgi de migdale.

Miercuri

  • Mic dejun
  • Ouă Florentine
  • Ingrediente: spanac congelat, ceapă, ouă, ulei de turte, sare, piper, chimen, chilli, sumac, iaurt, pâine integrală.
  • Gustare 1
  • Albondigas de papa i bulgur
  • Ingrediente: bulgur, cartofi, ulei de măsline, ceapă verde, pătrunjel, pastă de ardei gras, chimion, sare, piper, oțet de rodie.
  • Prânz
  • Tortellini quatro formaggi cu ciuperci
  • Ingrediente: Tortellini, smântână de gătit, unt, ciuperci, parmezan, gorgonzola, sare, piper.
  • Gustare 2
  • Budinca de griș
  • Ingrediente: ou, griș, zahăr, lapte, unt, zahăr vanilat, dulceață de vișine.
  • Cină
  • File de dorada cu lavandă, orez basmati și ruccola
  • Ingrediente: file de dorada, ulei de turte, miere, lămâie, lavandă, ceapă verde, sare, piper, orez basmati, ruccola, ulei de măsline, oțet balsamic, usturoi, muștar.

Joi

  • Mic dejun
  • Rizogalo
  • Ingrediente: orez arborio, lapte, zahăr alb, extract de vanilie, coajă de lămâie, coajă de portocale.
  • Gustare 1
  • Olla de San Antonio
  • Ingrediente: orz, năut, dovleac, cartofi, ceapă, frunze de dafin, usturoi, semințe de chili, sare, piper.
  • Prânz
  • Farfale con pesce
  • Ingrediente: farfale, pește cod, mentă, vinete, usturoi, ulei de turte, sare, piper, brandy, ceapă roșie, sos de roșii, busuioc, vin alb, panko.
  • Gustare 2
  • Torta Sorrentina al Limone
  • Ingrediente: zahăr pudră, făină albă, sare, unt, ou, lămâie.
  • Cină
  • Salata Nicoise cu ton și ouă de prepelită
  • Ingrediente: ouă de prepeliță, ton, cartofi, fasole verde, măsline negre, salată iceberg, capere, suc de lămâie, ulei de turte, ulei de masline, busuioc, tarhon, muștar dijon, roșii chery.

Vineri

  • Mic dejun
  • Maltese Pastizzi
  • Ingrediente: brânză telemea, parmezan, spanac congelat, ou, foaie de plăcintă, nucșoară, ceapă proaspătă, sare, piper, iaurt.
  • Gustare 1
  • Riso orzo, farro și tofu
  • Ingrediente:
  • orz, farro, supă vegetală, ardei gras, șalotă, tofu, ulei de măsline, șofran, cimbru, sare, piper.
  • Prânz
  • Bacalhau a Bras cu cod
  • Ingrediente: pește cod, ceapă, usturoi, cartofi pai copți, ou, pătrunjel, măsline negre, foi de dafin, sare, piper, roșii tocate mărunt.
  • Gustare 2
  • Plăcintă lipicioasa cu măr si caise
  • Ingrediente: caise uscate, măr verde, fulgi de ovăz, suc de mere, unt.
  • Cină
  • Rigatoni cu brânză blue cheese și nuci
  • Ingrediente: paste rigatoni, smântână de gătit, cimbru, sare, piper, parmezan, brânză blue cheese, caju.

Sâmbătă

  • Mic dejun
  • Banana bread cu nuci caramelizate și dulceață de afine
  • Ingrediente:făină integrală, banane coapte, nuci caramelizate, zahăr brun, praf de copt, bicarbonat, ulei, scorțișoară, dulceață de afine, esență vanilie.
  • Gustare 1
  • Salmorejo soupe de tomate
  • Ingrediente: roșii coapte, baghetă, ulei de masline, usturoi, oțet balsamic, sare, ouă.
  • Prânz
  • File de somon cu ciuperci și sos de muștar
  • Ingrediente: file de somon, ulei de turte, sare, piper, paprika dulce, cimbru, unt, usturoi, supă vegetală, smântână de gatit, muștar dijon, pătrunjel, ceapă, ciuperci, spanac, mix de salată, dressing.
  • Gustare 2
  • Toast de cartof dulce
  • Ingrediente: cartof dulce, hummus, rucola, pudră usturoi.
  • Cină
  • Gnocchi cu brânză proaspătă
  • Ingrediente: gnocchi, sare, piper, smântână de gătit, cimbru, ulei, parmezan, nucșoară.

Duminică

  • Mic dejun
  • Batonete de castravete și ardei gras cu mouse de brânză
  • Ingrediente: castravete, ardei gras, iaurt grecesc, suc de lămâie, mărar, măsline, roșii cherry, brânză telemea de vacă, crackers, sare, piper, usturoi
  • Gustare 1
  • Cazuela de Frijoles
  • Ingrediente: fasole roșie, tortilla, ulei de turte, vin alb, ceapă, ardei iute, usturoi, cippolina, sos de roșii, parmezan, paprika, pătrunjel, sare, piper.
  • Prânz
  • Marinatede cod
  • Ingrediente: cod, mazăre, ciuperci, ulei de turte, suc de lămâie, sare, piper, mix de legume, unt, smântână, piper alb, ceapă, smântână de gatit, mix de salată, dressing.
  • Gustare 2
  • Banana bread cu banana spread
  • Ingrediente: făină integrală, zahăr brun, praf de copt, bicarbonat, ulei, banană coaptă, unt, smântână, miere, scorțișoară.
  • Cină
  • Aladdin’s salad
  • Ingrediente: ceapă, ulei evo, oțet de vin alb, mustar dijon, mix de salată, ceapă verde, baby spanac, roșii, castravete, brânză feta, năut, pită, unt.

Luni

  • Mic dejun
  • Egg & Salmon Muffin
  • Ingrediente: somon afumat, unt, lapte, ouă , ceapă verde, pătrunjel sare, piper, roșii chery, baby spanac, crakers.

 

  • Gustare 1
  • Supă rece de mere și piersici
  • Ingrediente: mere, suc mere, suc portocale, piersici din compot, iaurt degresat, lapte degresat, miere de albine, rom negru, scorțișoară, nucșoară, mentă.
  • Prânz
  • Cod la cuptor
  • Ingrediente: file de cod, marinat în suc de lămâie, pătrunjel, maghiran, rozmarin, miere, usturoi, roșii cherry servit cu salată de bulgur, castravete, mentă, ceapă, lămâie, mărar, măsline negre, ulei măsline.
  • Gustare 2
  • Tartă cu brânza blue
  • Ingrediente: Foi de plăcintă, ceapă, unt, brânză proaspataă, brânză albastră, ouă, smântănă de gătit, cimbru, sare, piper.
  • Cină
  • Vinete la cuptor cu  stafide și sos de vin
  • Ingrediente: vinete, orez basmati, semințe floarea soarelui, cuișoare, stafide, vin alb, ulei de măsline, suc de lămâie, oțet balsamic, foaie dafin, semințe chili, spanac baby.

Marți

  • Mic dejun
  • Panne Mattutino
  • Ingrediente: pastă de ardei capia, toast Melba, roșii cherry, brânză de capră, ouă de prepeliță, avocado, măsline.
  • Gustare 1
  • Mouse de fasole roșie
  • Ingrediente: fasole roșie, roșii uscate, pătrunjel, ulei de măsline, suc lămâie, ardei gras, apio, crakers.
  • Prânz
  • Zucchine ripiene di pesce
  • Ingrediente: dovlecel umplut cu ton, ou, parmezan, pâine uscată, lapte degresat, busuioc, suc roșii, mix salată.
  • Gustare 2
  • Mousse de avocado, banană, portocală și ciocolată
  • Ingrediente: banană, avocado, merișoare, cacao, suc de portocală, coajă de portocală, mentă proaspată.
  • Cină
  • Koshari
  • Ingrediente: mâncare egipteană cu linte, spaghete sparte mărunt, orez, ceapă, usturoi, ulei, roșii, chilli, pătrunjel, făină.

Miercuri

  • Mic dejun
  • Shakshuka
  • Ingrediente: legume sotate cu ou, ceapă, ardei gras, ardei iute, roșie, usturoi, spanac, pastă roșii, dafin, paprika dulce, chimen, piper negru,mix de salată,dressing.
  • Gustare 1
  • Sformato di verdure
  • Ingrediente: lasagna de vinete și zucchine – foi lasagna, vinete, zucchini, cartof, cașcaval afumat, pesmet, ardei gras, parmezan, ulei de măsline.
  • Prânz
  • Cod la cuptor cu broccoli
  • Ingrediente: file cod, mix salată, broccoli, lămâie, roșii cherry, cartof, cimbru, ulei măsline.
  • Gustare 2
  • Prăjiturică sababa de tahini
  • Ingrediente: făină, zahăr brun, unt, semințe susan, pastă tahini, cardamom, ou, extract vanilie, praf de copt.
  • Cină
  • Salată de bulgur și sfeclă roșie
  • Ingrediente: bulgur, sfeclă roșie, brânză de capră, roșii, castravete, pătrunjel, ceapă verde, ulei de turte, usturoi, sare, piper, oțet balsamic, suc de lămâie.

Joi

  • Mic dejun
  • Torrija cu mouse de iaurt grecesc și piersici
  • Felie de pâine integrală stropită cu lapte de migdale, suc de portocale și ou, aromată cu vanilie, iaurt grecesc, piersici, nucșoară, miere, afine, scorțișoară, coaptă cu ulei de cocos.
  • Gustare 1
  • Salată de quinoa Mediteraneană
  • Ingrediente: quinoa, castravete, roșii cherry, ceapă roșie, feta, suc lămâie, sare, piper.
  • Prânz
  • Frittata de cartofi și anghinare cu mix de salată
  • Ingrediente: ou, anghinare, cartofi, ceapă șalotă, rozmarin, ulei măsline, smântână de gătit, unt, mozzarella, mix salată, sare, piper.
  • Gustare 2
  • Mukimame za’atar
  • Ingrediente: chifteluțe din edamame – edamame, lapte de cocos, ulei, za’atar, pesmet panko, sare, piper, iaurt grecesc, usturoi, castravete, ulei de măsline.
  • Cină
  • Ton în sos tomat cu orez rizi bizi
  • Ingrediente: ton roșu, roșii decojite, ceapă, usturoi, vin alb, pastă de roșii uscate, ulei măsline, oregano, dafin, dovlecel, mazăre, orez, sare, piper.

Vineri

  • Mic dejun
  • Melange de avocado și ou
  • Ingrediente: avocado, ou, ardei gras, busuioc, ceapă verde, branză de vaci, mărar, sare, piper, pâine integrală.
  • Gustare 1
  • Plăcintă grecească cu spanac și feta
  • Ingrediente: foi de placintă, feta, ou, spanac congelat, ceapă, ulei de măsline, mărar, baby spanac.
  • Prânz
  • Vinete marocane cu couscous și harissa
  • Ingrediente: vinete, mix salată, pita, humus, couscous, paprika afumată, dovlecel, ceapă roșie, ardei gras, ulei măsline, harissa, fistic, coriandru, suc lămâie, sare, piper, cimbru, pudră chimen.
  • Gustare 2
  • Antico minestrone di orzo
  • Ingrediente: orz, țelină, cartofi, arpagic, morcovi, ceapă, unt, parmezan Grana Padano, dafin, supă vegetală.
  • Cină
  • Lasagna al salmone
  • Ingrediente: somon afumat, foi lasagna, brânză ricotta, sos Bechamel, sos de roșii, lapte, brânză de vaci, ceapă, șofran, sare, ulei măsline, piper roșu.

Sâmbătă

  • Mic dejun
  • Challah toast
  • Ingrediente: felie pâine, unt, ou, iaurt grecesc, miere, zahăr, lapte degresat, zahăr brun, fructe sezon, suc lămâie, extract vanilie.
  • Gustare 1
  • Suppli al Telefono
  • Ingrediente: o sferă de risotto umplută cu mozzarella, dată prin ou și pesmet, rumenită la cuptor și servită cu sos de roșii și pătrunjel.
  • Prânz
  • File de biban cu legume asortate
  • Ingrediente: file de biban, varză Bruxelles, broccoli,  morcovi baby, suc de lămâie, ulei de măsline, făină albă, lămâie, pudră de usturoi, paprika dulce, coriandru, sare, piper.
  • Gustare 2
  • Salată grecească
  • Ingrediente: mix salată, măsline, roșii, ardei gras, brânză cremoasă, ceapă, ulei măsline, oregano.
  • Cină
  • Missisipi peas stew cu castraveciori
  • Ingrediente:mazăre, morcov, ardei gras, ceapă, sos de roșii, pastă de tomate, mărar, ulei de turte, paprika, usturoi, sare, piper, castraveciori.

Duminică

  • Mic dejun
  • Mic dejun Cipriot
  • Ingrediente: ou, feta, măsline, roșii cherry, castraveți, unt, pâine integrală.
  • Gustare 1
  • Pară în vin roșu
  • Ingrediente: pară, zahăr, cuișoare, anason stelat, vin roșu, scorțișoară, piper.
  • Prânz
  • Verduras al horno
  • Ingrediente: cartofi, broccoli, dovlecel, ciuperci, brânză telemea de vacă, miez de nucă, nucșoară, lapte, praz, ulei, usturoi, pătrunjel, ceapă, pesmet, sare, piper.
  • Gustare 2
  • Crudite cu dip de fasole albă
  • Ingrediente: fasole albă, apio, morcov, ardei gras, usturoi, suc lămâie, pătrunjel, ulei măsline.
  • Cină
  • Fettucine cu sos de roșii și creveți
  • Ingrediente: pasta fettucine, anghinare, șalotă, supă de pește, creveți, usturoi, roșii, pătrunjel, suc lămâie, sare, piper.

Luni

  • Mic dejun
  • Pissaladier de fenicul, cartofi și lămâie
  • Ingrediente: făină, cartof, fenicul, anșoa, drojdie bere, ulei măsline, semințe fenicul, zahăr brun, lămâie, brânză telemea de vacă, oțet balsamic, zahăr pudră.
  • Gustare 1
  • Zucchini cu sos marinara
  • Ingrediente: zucchini, sos tomat, parmezan, piper.
  • Prânz
  • Cod în stil portughez
  • Ingrediente: cod alb, cartofi roșii, ardei gras, arpagic, dafin, usturoi, oțet, ulei măsline.
  • Gustare 2
  • Pâine de banane
  • Ingrediente: banane, făină integrală, miez de nucă, iaurt, ou, sirop de curmale, extract de vanilie, praf de copt, afine.
  • Cină
  • Linte cu spanac
  • Ingrediente: spanac, dovlecel, linte galbenă, ceapă, mix salată, roșii, paprika, usturoi, chimen, oțet de vin roșu, coriandru, ulei măsline, sare, piper.

Marți

  • Mic dejun
  • Beyrek me panxhar
  • Ingrediente: plăcintă albaneză – foaie plăcintă, sfeclă roșie, ou, pătrunjel, busuioc, spanac, brânză cremoasă, ulei măsline, ceapă.
  • Gustare 1
  • Supă dovleac
  • Ingrediente: dovleac, supă vegetală, praz, nucșoară, smântână de gătit vegetală, ulei măsline, sare, piper , semințe de dovleac , naut.
  • Prânz
  • Cioppino cu baghetă și usturoi
  • Ingrediente: pește spadă, scoici, creveți, șalotă, ulei măsline, vin alb, roșii piure, zahăr, oregano, baghetă, usturoi, unt, cimbru, sare, piper.
  • Gustare 2
  • Orez cu lapte
  • Ingrediente: orez, lapte, zahăr, fistic , apă de trandafiri, extract vanilie
  • Cină
  • Ciambotta
  • Ingrediente: legume înăbușite la cuptor – vinete, cartofi, roșii, dovlecel, ardei gras, ceapă, bulion, pesto verde, busuioc, ulei măsline, salată iceberg, caș afumat.

Miercuri

  • Mic dejun
  • Bol de cereale cu fructe de sezon
  • Ingrediente: fulgi de ovăz, stafide, cereale cu fructe deshidratate, scorțișoară, caju, semințe de dovleac, nucă de cocos, lapte.
  • Gustare 1
  • Ensalada Mimosa
  • Ingrediente: cartofi, anghinare, fasole verde, ou fiert tare, cimbru, ulei de turte, oțet de vin roșu, suc de lămâie, piper Cayenne, sare, usturoi, piper negru, usturoi.
  • Prânz
  • Cartofi dulci cu bulgur și ruccola
  • Ingrediente: cartofi dulci, bulgur, ruccola, usturoi, ulei măsline, suc de lămâie, coajă de lămâie, sare, piper.
  • Gustare 2
  • Kugel – budincă de spaghette
  • Ingrediente: spaghete integrale, ou, ulei, zahăr, cremă tartar, sare, piper.
  • Cină
  • Salată de somon afumat cu vinegretă creme de Cassis
  • Ingrediente: somon afumat afumat, struguri, morcov, salată mixtă, ulei de măsline, oțet, lichior de Cassis, muștar de Dijon, suc de portocală, suc de struguri, sare, piper.

Joi

  • Mic dejun
  • Croatian omelette
  • Ingrediente: cartofi tăiați fin, ou, unt, cașcaval, sare, piper, pâine integrală, castaraveți proaspeți
  • Gustare 1
  • Ribollita
  • Ingrediente: supă toscană – fasole albă, varză alba, varză roșie, spanac baby, pâine uscată, usturoi, ulei măsline, rozmarin, cartofi, ardei iute, roșii, ceapă, țelină, cimbru.
  • Prânz
  • Souvlaki din somon
  • Ingrediente: somon, salată, castraveți, roșii chery, ulei măsline, vin roșu, suc lămâie, mentă, lipie, sare, piper, usturoi, dafin.
  • Gustare 2
  • Brownie napoletan
  • Ingrediente: făină, zahăr pudră, cacao, ciocolată neagră, fulgi de cocos, fulgi de ciocolată, lapte de migdale, ulei de măsline, extract de vanilie.
  • Cină
  • Farfalle cu zucchine și pomodori
  • Ingrediente: paste farfalle, dovlecel, roșii cherry, suc de roșii, ulei, sare, piper, oregano, busuioc, pătrunjel.

Vineri

  • Mic dejun
  • Foul Mudammas
  • Ingrediente: fasole roșie, roșii cherry, castraveți, pita, apio, castraveți, măsline, chimen, ardei iute, usturoi, suc lămâie, ulei măsline, pătrunjel.
  • Gustare 1
  • Mozzarella in carozza
  • Ingrediente: mozzarela, pâine toast, ou, parmezan, făină, oregano, roșii, ulei măsline, busuioc proapăt, pătrunjel, oțet balsamic, drojdie uscată, sare, piper.
  • Prânz
  • Șalău la cuptor cu mix de salată
  • Ingrediente: file șalău, fasole albă, vin alb, ceapă, capere, unt, măsline, cimbru, mix salată, ulei măsline, suc lămâie.
  • Gustare 2
  • Plăcintă grecească
  • Ingrediente: foi plăcintă, brânză proaspătă de vaci, iaurt, zahăr brun, ouă, unt, sirop de portocale, extract vanilie.
  • Cină
  • Risotto cu dovleac și spanac baby
  • Ingrediente: orez arborio, dovleac, supă legume, ceapă, unt, parmezan, spanac baby,  vin alb, ulei măsline, smântână de gătit, ghimbir.

Sâmbătă

  • Mic dejun
  • Tostado con Xampinyons
  • Ingrediente:
  • sfeclă roșie, foi de dafin, coriandru, zahăr, oțet de mere, ulei de nucă, sare, piper, ceapă, usturoi, ulei de turte, smântână de gătit, cimbru, ou, ciuperci, tost integral, unt.
  • Gustare 1
  • Bol cu cereale integrale
  • Ingrediente: zucchini, arpacaș, năut, linte verde, roșii cherry, ulei măsline, oregano,
    busuioc, sare.
  • Prânz
  • Paella cu fructe de mare
  • Ingrediente: fructe de mare, orez, supă vegetală, mazăre congelată, fasole verde congelată, roșii pasate, usturoi, ulei de măsline, fasole albă, paprika afumată, sofran, dafin, lămâie, pătrunjel, sare, piper.
  • Gustare 2
  • Prăjitură de ciocolată și dovleac
  • Ingrediente: ciocolată, cremă de brânză, dovleac, ou, zahăr brun, făină albă, praf de copt, sare, unt.
  • Cină
  • Polenta cu legume caramelizate
  • Ingrediente: mălai, ardei gras, dovlecel, ceapă roșie, unt, parmezan, oțet balsamic, semințe de chili, ulei de măsline, rozmarin, cimbru, sare, piper.

Duminică

  • Mic dejun
  • Tortilla Espanola
  • Ingrediente: cartofi, rucola, spanac, ceapă roșie, ou, paprika dulce, ulei măsline, oregano, arpagic, sumac, suc lămâie.
  • Gustare 1
  • Blancmange
  • Ingrediente: lapte migdale, extract vanilie, miere, gelatină vegetală.
  • Prânz
  • Biban cu salată de quinoa și boabe de năut coapte
  • Ingrediente: file biban, quinoa, boabe năut, varză bruxelle, brocoli, baby spanac, curry, pudră usturoi, suc lămâie, ulei măsline.
  • Gustare 2
  • Pita cu caponata și năut
  • Ingrediente: falafel, crackers, vinete, ceapă, roșii, ulei măsline, curry, sare, piper.
  • Cină
  • Risotto cu rodie și cremă de praz
  • Ingrediente: orez, supă legume, rodie, praz, unt, sirop de rodie, vin roze, ulei măsline, parmezan.

Vesti bune!

AM lansat meniul de Craciun.

Meniu Craciun

Livrare