Discount-ul total de 20% este aplicat automat la ultimul pas

Meniu Medireanean

Meniul nostru mediteranean contine 3 mese principale: mic dejun, pranz si cina, insotite de 2 gustari, totul în 3 variante de meniuri echilibrate caloric.

Despre meniul mediteranean

Comanda meniu mediteranean

Cu multiple beneficii asupra sanatatii, dieta mediteraneana este recunoscuta si promovata in intreaga lume. Un rol foarte important in savoarea mancarurilor mediteraneene il joaca mirodeniile.Datorita produselor usoare pe care le consuma frecvent, adeptii bucatariei mediraneene sufera rar de afectiuni de inima comparativ cu alte tari unde dieta include in mod traditional grasimile saturate care cauzeaza afectiuni cardiace.

Meniul nostru mediteranean

Bucataria noastra mediteraneana

Cei care iubesc gastronomia mediteraneana pot savura mancarea delicioasa a restaurantului nostru.Pietrele de temelie ale buc─ât─âriei mediteraneene includ vin, p├óine ╚Öi condimente uscate. Ingredientele vedete sunt fructele ╚Öi legumele proaspete, al─âturi de pe╚Öte, fructe de mare, orez, iaurt, br├ónz─â ╚Öi paste, iar ingredientul nelipsit din orice m├óncare este uleiul de m─âsline.3 mese zilnice, 2 gust─âri, un singur scop: s─â m─ân├ónci s─ân─âtos ╚Öi cu pl─âcere.┬áBucataria noastra mediteraneana va rasfata cu o varietate de mancaruri delicioase. Musaca, hummus, b├Ârek, tabbouleh ╚Öi baba ghanoush? Folosim fructele┬á╚Öi┬álegumele┬áproaspete, pe╚Öte┬á╚Öifructe de mare,┬áorez,┬áiaurt, br├ónz─â┬á╚Öi┬ánelipsitul ulei de m─âsline.

Livrare Meniu Mediteranean

in confortul caminului tau

Plaseaza acum comanda pentru o livrare de mancare la domiciliu si alege cea mai buna mancare mediteraneana din Bucuresti.

Motivatia noastra este aceea de a oferi o experienta culinara originala, sanatoasa si autentica.M├óncarea e sursa vie╚Ťii. Este esen╚Ťial─â ├«n crearea unei vie╚Ťi echilibrate.

Noi, cei de la BabaYaga, ne propunem s─â schimb─âm dialogul: de la a m├ónca pentru a controla dimensiunea ╚Öi forma corpului, spre a m├ónca pentru bun─âstare ╚Öi ├«mplinire.Valoarea nutri╚Ťional─â a meniului mediteranean si a fiec─ârei por╚Ťii este calibrat─â prin sinergia combina╚Ťiei de ingrediente ╚Öi diversitatea lor.

Preturi  

Livrare