Discount-ul total de 20% este aplicat automat la ultimul pas

Abonamente mancare sanatoasa

Abonamente mancare sanatoasa facute cu ingrediente proaspete.

ÔÇ×Ce mancam azi?ÔÇŁ, ÔÇŁNu am chef de gatitÔÇŁ, ÔÇŁOare ingrasa?ÔÇŁ… Va suna cunoscut, nu-i asa? Cum ar fi, ca prin minune, sa dispara toate aceste griji legate de mancare, sa ne mutam atentia spre altepreocupari, timp in care ne este livrat un abonament de mancare acasa cu preparatele preferate,proaspete si gustoase, in combinatia calorica potrivita stilului propriu de viata?

Abonamente si livrare mancare sanatoasa

pentru orice stil de viata

Alegeti un abonament de pana la 28 zile pe gustul dumneavoastra din variantele noastre de meniu pentru o livrare a mesei la domiciliu sau la birou si pentru a beneficia de discount. Alegeti oricare dintre meniurile si retetele noastre saptamanale. ÔÇŁBaba YagaÔÇŁ este un business romanesc fresh, un brand manifest autentic care a luat nastere pentru cei care ne dorim ca mancarea sa fie asezata la locul pe care il merita: mancam ce trebuie, cat ne trebuie, cu livrare acasa sau la birou, fara a ne mai teme ca am combinat nefericit ingrediente sau calorii. Echipa noastra este compusa din profesionisti cu o larga experienta internationala astfel incat reusim sa producem zilnic mai mult de 15 preparate diferite, preparate ce nu se repeta timp de 3 saptamani.┬á
3 mese zilnice, 2 gustari, un scop: sa mananci sanatos si cu placere.

Abonamente mancare sanatoasa

Abonamentele noastre va rasfata cu o varietate de mancaruri sanatoase.

A crea meniuri sanatoase si delicioase pentru tine nu este doar misiunea noastra, este manifestul nostru pentru placerea de a manca. Mancarea sanatoasa trebuie sa aiba un gust bun si sa faca bine corpului tau, de aceea valoarea nutritionala a portiilor este perfect calibrata.
Ai acum de unde alege intre 3 tipuri de bucatarii: mediteranean, nord-american si balcanic, zeci de retete astfel ca primesti un meniu zilnic diferit timp de 3 saptamani si bineinteles, gandul ca te delectezi cu meniul sanatos pe o saptamana, fara sa ai alte griji!

De ce abonamente mancare sanatoasa

Meniuri sanatoase

Nutritia nu inseamna saracie in grasimi sau doar calorii scazute, ci inseamna sa iti hranesti corpul cu alimente reale, intregi, astfel incat sa fii multumit, sa traiesti energizat si sa te bucuri zilnic de tot ce iti ofera viata. Macronutrientii, caloriile, combinatiile ingenioase de ingrediente fac din meniurile „BabaYaga” o alternativa numai buna de accesat sub forma unui meniu de dieta sanatoasa complet pe care il comanzi dimineata pentru tot restul zilei.
Sau iti faci abonament saptamanal de mancaresau lunar. Ca la sala. Valoarea nutritionala a meniurilor nostre si a fiecarei portii este calibrata prin sinergia combinatiei de ingrediente si diversitatea lor.

Preturi  

Livrare