Discount-ul total de 20% este aplicat automat la ultimul pas

Filosofia gustului

Pentru noi, gustul reprezintă oportunitatea perfectă să ne exprimăm personalitatea prin fiecare rețetă. Respectul pentru ingrediente, pasiunea și experiența din bucătărie transformă un simplu meniu într-o masă delicioasă.

Daniel Grigorescu

Co-founder

Hobby-urile care îmi aduc cea mai mare bucurie au loc pe apă și în apă: pescuit sportiv, sailing, diving, power boats și sunt mereu în elementul meu când se ivește o provocare ce implică lumea marină. De aceea, nici nu e de mirare că am petrecut mulți ani lucrând pe vase de croazieră de lux unde am putut îmbină atașamentul de apă cu dorința de a lucra îndeaproape cu toți clienții și a le înțelege nevoile pentru a le oferi experiența perfectă.

La polul opus, sunt mereu la curent cu ultimele trenduri în tehnologie, mai ales în ceea ce privește digitalizarea lumii în care trăim: blockchain, Inteligență Artificială, roboți – viitorul e aici!

George Teodorescu

Co-founder

Cei peste 20 de ani din domeniul ospitalității mi-au oferit oportunitatea de a explora colțurile lumii, iar unul dintre locurile de suflet este: World Disney Parks and Resorts. Disney mi-a arătat mentalitatea de lucru a unei corporații cu prezență globală: clientul este cel mai important și satisfacția acestuia este pe primul loc pentru toți angajații. Parte din această cultură organizațională este disciplina, iar singura competiție este cu tine însuți. Am condus echipe de 150 persoane (peste 30 naționalități) fapt care m-a învățat respectul pentru om. Simt că diferențele culturale ne fac mai puternici, așa s-a născut conceptul mai multor bucătării sub un singur acoperiș.

DANA

Executive Chef

Platingurile mele sunt caracterizate de empatie, determinare și creativitate. Marea, valurile și tequila sunt baza pentru sosuri, iar pasiunea mea pentru fashion se regăsește în culorile și în decupajele pe care le realizez. Fiind ancorată în realitate și în trend cu schimbările îmbin elementele tradiționale cu cele noi, pentru a crea o experiență culinară demnă de povestit celorlalți.

nicoleta

Production Manager

Pentru mine a călători a devenit o necesitate, cu cât descopăr alte locuri, cu atât mai mult îmi doresc să explorez necunoscutul. Să călătoreşti înseamnă să iubeşti, să descoperi, să te bucuri, să trăieşti fiecare zi cu o altă intensitate, să vezi oameni, să îi asculţi şi să îți creezi legături noi. Indiferent de destinație călătoria mă face fericită și curioasă, iar gătitul și fotografia sunt acele hobby-uri relaxante, practice și extrem de delicioase. Se îmbină perfect!

Sandu Raducan

Sales Manager / Creator of juice & tea

Sunt un adevărat entuziast, food & wine lover, mereu energic, curios și gata pentru o drumeție. Plimbările cu bicicleta sunt soul food și cred cu tărie că alimentația corectă alături de o cantitate potrivită de mișcare sunt pură sănătate.

Dr. Alexandru Aricescu

Doctor nutriționist

Sunt adeptul conceptului de mindful eating. Îl consider un model de viață în care mâncăm conștient, informat și gândind valoarea mâncării. Dacă mâncăm fiind atenți la alegerile noastre, la simțurile și la emoțiile pe care le avem, atunci fiecare masă va fi savurată cu bucurie, oferindu-ne satisfacție prin textură, miros și gust.

Vesti bune!

AM lansat meniul de Craciun.

Meniu Craciun

Meniu Revelion