Testează Mediteranean Fit
Conține 3 mese principale: mic dejun, prânz și cină, însoțite de 2 gustări, totul în 3 variante de meniuri echilibrate caloric.
Ce conține meniul?
Luni
- Mic dejun
- Portuguese tostado cu fructe de pădure
- Ingrediente: pâine albă, ou, lapte, zahăr brun, scorțișoară, nucșoară, fulgi de migdale, unt.
- Alergeni – gluten, ouă, lactate, migdale
- Gustare 1
- Granita siciliană de mango și iaurt
- Ingrediente: mango, iaurt, smântână de gătit, zahăr, apă de trandafir, mentă.
- Alergeni –
- Prânz
- Cappucino cu piept de pui, conopidă și paste
- Ingrediente: piept de pui, pesmet panko, ulei de gătit, sos tomat, mozzarella, lămâie, smântână de gătit, paste penne, conopidă, peperoncino, unt, ceapă, mix de salată, dressing.
- Alergeni – gluten, lactate
- Gustare 2
- Mediteranean bean soup
- Ingrediente: roșii passata, ceapă, usturoi, fasole albă, supă vegetală, coriandru, tortilla.
- Alergeni – gluten
- Cină
- Pentolone con verdure
- Ingrediente: dovlecel, ciuperci, ulei de măsline, roșii cherry, pătrunjel, rozmarin, cimbru, busuioc, ceapă verde, brânză dură(grana padano)
- Alergeni – lactate
Marți
- Mic dejun
- Cartofi dulci umpluți cu humus și avocado
- Ingrediente: cartofi dulci, avocado, tahini, năut, ardei gras, ulei măsline, suc lămâie, usturoi, pătrunjel, oregano, cașcaval afumat, semințe dovleac.
- Alergeni – susan, lactate
- Gustare 1
- Vichyssoise soup
- Ingrediente: unt, ceapă, praz, vin alb, cartofi, supă vegetală, sare, piper, lapte, smântână de gătit, pătrunjel.
- Alergeni – lactate
- Prânz
- Ardei umpluți a la turque cu carne
- Ingrediente: ardei gras, orez, carne tocată de vită,ceapă, usturoi, pătrunjel, stock de vită, bulion, stafide, pasata de roșii, sare,piper, rozmarin, mentă, iaurt.
- Alergeni – lactate
- Gustare 2
- Pudding de tapioca infuzat cu ceai verde
- Ingrediente: lapte, sare, zahăr, esența de vanilie, apă de portocale, tapioca.
- Alergeni – lactate
- Cină
- Pastă de casă cu roșii uscate, gorgonzola și migdale
- Ingrediente: smântână de gătit, șalotă, roșii uscate, brânză gorgonzola, fulgi de migdale.
- Alergeni – lactate, migdale
Miercuri
- Mic dejun
- Ouă Florentine
- Ingrediente: spanac congelat, ceapă, ouă, ulei de turte, sare, piper, chimen, chilli, sumac, iaurt, pâine integrală.
- Alergeni – ouă, lactate, gluten,
- Gustare 1
- Bruschete cu roșii și usturoi
- Ingrediente: Baghetă, roșii cherry, usturoi, busuioc, oregano, ulei de măsline, pătrunjel, sare,
piper. - Alergeni – gluten
- Prânz
- Tortellini quatro formaggi cu ciuperci
- Ingrediente: tortellini, smântână de gătit, unt, ciuperci, brânză dură(grana padano), gorgonzola, sare, piper.
- Alergeni – gluten, ouă, lactate
- Gustare 2
- Budincă de griș
- Ingrediente: ou, griș, zahăr, lapte, unt, zahăr vanilat, dulceață de vișine.
- Alergeni – ouă, lactate
- Cină
- Piept de curcan cu lavandă, orez basmati și ruccola
- Ingrediente: piept de curcan, ulei de turte, miere, lămâie, lavandă, ceapă verde, sare, piper, orez basmati, ruccola, ulei de masline, oțet balsamic, usturoi, muștar.
Joi
- Mic dejun
- Rizogalo
- Ingrediente: orez arborio, lapte, zahăr alb, extract de vanilie, coajă de lămâie, coajă de portocale.
- Alergeni – lactate
- Gustare 1
- Quiche cu gorgonzola și roșii uscate
- Ingrediente: Coji tartă(făină integrală), smântână vegetală de gatit, gorgonzola, roșii uscate,
oua, sare, piper. - Alergeni – gluten, lactate, ouă
- Prânz
- Farfale con pollo
- Ingrediente: piept de pui, sos de roșii, vin alb, ulei de turte, apio, morcov, ceapă, sare, piper, busuioc, usturoi, brânză dură(grana padano).
- Alergeni – lactate
- Gustare 2
- Torta Sorrentina al Limone
- Ingrediente: zahăr pudră, făină albă, sare, unt, ou, lămâie.
- Alergeni – gluten,lactate, ouă
- Cină
- Salată Nicoise cu ton și ouă de prepelită
- Ingrediente: ouă de prepeliță, ton, cartofi, fasole verde, măsline negre, salată iceberg, capere, suc de lămâie, ulei de turte, ulei de măsline, busuioc, tarhon, muștar dijon, roșii chery.
- Alergeni – ouă
Vineri
- Mic dejun
- Maltese Pastizzi
- Ingrediente: brânză telemea, brânză dură(grana padano), spanac congelat, ou, foaie de plăcintă, nucșoară, ceapă proaspătă, sare, piper, iaurt.
- Alergeni – lactate, ouă, gluten, nuci
- Gustare 1
- Salată Caprese
- Ingrediente: Baby spanac, mozzarella bocconcini, roșii, busuioc, sos pesto.
- Alergeni – lactate, nuci
- Prânz
- Ossobuco cu piure de cartofi
- Ingrediente: genunchi de vițel, supă vegetală, ceapă, făină albă, vin alb, ulei de turte, unt, sos de roșii, pătrunjel, usturoi, coajă de lămâie, cartofi, salsa de trufe.
- Alergeni – gluten, lactate
- Gustare 2
- Plăcintă lipicioasa cu măr și piersică
- Ingrediente: piersică, măr verde, fulgi de ovăz, suc de mere, unt.
- Alergeni – gluten, lactate
- Cină
- Rigatoni cu brânză blue cheese și nuci
- Ingrediente: paste rigatoni, smântână de gătit, cimbru, sare, piper, brânză dură(grana padano), brânză blue cheese, caju.
- Alergeni – gluten, lactate, caju
Sâmbătă
- Mic dejun
- Banana bread cu nuci caramelizate și dulceață de afine
- Ingrediente: făină integrală, banane coapte, nuci caramelizate, zahăr brun, praf de copt, bicarbonat, ulei, scorțișoară, dulceață de afine, esență vanilie.
- Alergeni – gluten, nuci
- Gustare 1
- Salmorejo soupe de tomate
- Ingrediente: roșii coapte, baghetă, ulei de masline, usturoi, oțet balsamic, sare, ouă.
- Alergeni, ouă, gluten
- Prânz
- Kleftiko de porc sau tocana haiducilor Greci
- Ingrediente: pulpă de porc, cartofi, rozmarin, usturoi, ulei de turte, sare, piper, semințe de chili, scorțisoară, coajă de lămâie, suc de lămâie, oregano, miere, cașcaval afumat, unt, castraveți murați, lămâie.
- Alergeni – lactate
- Gustare 2
- Toast de cartof dulce
- Ingrediente: cartof dulce, hummus, rucola, pudră usturoi.
- Alergeni – susan,
- Cină
- Gnocchi cu brânză proaspătă
- Ingrediente: gnocchi, sare, piper, smântână de gătit, cimbru, ulei, brânză dură(grana padano), nucșoară.
- Alergeni – gluten, lactate
Duminică
- Mic dejun
- Batonete de castravete și ardei gras cu mouse de brânză
- Ingrediente: castravete, ardei gras, iaurt grecesc, suc de lămâie, mărar, măsline, roșii cherry, brânză telemea de vacă, crackers, sare, piper, usturoi.
- Alergeni – lactate, gluten
- Gustare 1
- Cazuela de Frijoles
- Ingrediente: fasole roșie, tortilla, ulei de turte, vin alb, ceapă, ardei iute, usturoi, cippolina, sos de roșii, brânză dură(grana padano), paprika, pătrunjel, sare, piper.
- Alergeni -gluten, lactate
- Prânz
- Orez mediteranean cu pui
- Ingrediente: orez, piept de pui, supă vegetală, ulei de turte, ardei gras, ceapă, usturoi, sos de roșii, pastă de tomate, paprika afumată, usturoi pudră, sare, piper, semințe de chilli, ardei copți.
- Gustare 2
- Banana bread cu banana spread
- Ingrediente: făină integrală, zahăr brun, praf de copt, bicarbonat, ulei, banană coaptă, unt, smântână, miere, scorțișoară.
- Alergeni – gluten, lactate
- Cină
- Aladdin’s salad
- Ingrediente: ceapă, ulei evo, oțet de vin alb, muștar dijon, mix de salată, ceapă verde, baby spanac, roșii, castravete, brânză feta, năut, pită, unt.
- Alergeni – lactate, gluten
Luni
- Mic dejun
- Egg & Ham Muffin
- Ingrediente: șuncă presată, brânză cheddar, ouă , roșii uscate, sare, piper, ulei de turte, roșii chery, baby spanac, crakers, lapte.
- Alergeni – lactate, ouă, gluten
- Gustare 1
- Supă rece de mere și piersici
- Ingrediente: mere, suc mere, suc portocale, piersici din compot, iaurt degresat, lapte degresat, miere de albine, rom negru, scorțișoară, nucșoară, mentă.
- Alergeni – lactate, nuci
- Prânz
- Vitello arostito
- Ingrediente: vrăbioară de vită la cuptor servită cu orz, năut și sos demi-glace, brandy, salvie, oregano, cimbru, rozmarin, ulei de măsline, unt, sare , piper, ceapă, supă de vită, merișoare, mentă, usturoi, pulbere de muștar, vin alb, vin roșu, pătrunjel.
- Alergeni – gluten
- Gustare 2
- Tartă cu brânza blue
- Ingrediente:Aluat sărat, ceapă, unt, brânză proaspataă, brânză albastră, ouă, smântănă de gătit, cimbru, sare, piper.
- Alergeni – gluten, lactate
- Cină
- Vinete la cuptor cu stafide și sos de vin
- Ingrediente: vinete, orez sălbatic, semințe floarea soarelui, cuișoare, stafide, vin alb, ulei de măsline, suc de lămâie, oțet balsamic, foaie dafin, semințe chili, spanac baby, stock de legume, steluțe de anason.
- Alergeni – gluten, nuci
Marți
- Mic dejun
- Panne Mattutino
- Ingrediente: pastă de ardei capia, toast integral, roșii cherry, brânză de capră, ouă de prepeliță, avocado, măsline.
- Alergeni – lactate, ouă, gluten
- Gustare 1
- Mouse de fasole roșie
- Ingrediente: fasole roșie, roșii uscate, pătrunjel, ulei de măsline, suc lămâie, ardei gras, apio, crackers, semințe chilli.
- Alergeni – arahide, leguminoase
- Prânz
- Zucchine ripiene di carne
- Ingrediente: dovlecel umplut cu carne de vită tocată, brânză dură(grana padano), pâine uscată, lapte degresat, busuioc, suc roșii, mix salată, ceapă, passata.
- Alergeni – gluten, lactate
- Gustare 2
- Tartă cu caramel
- Ingrediente: Coji tartă(faină integrală), unt, zahăr brun, miez nucă, frișcă, esență de vanilie,
caju, sare. - Alergeni – gluten, lactate, nuci
- Cină
- Koshari
- Ingrediente: mâncare egipteană cu linte, spaghete sparte mărunt, orez, ceapă, usturoi, ulei, roșii, chilli, pătrunjel, făină.
- Alergeni – gluten
Miercuri
- Mic dejun
- Shakshuka
- Ingrediente: legume sotate cu ou, ceapă, ardei gras, ardei iute, roșie, usturoi, spanac, pastă roșii, dafin, paprika dulce, chimen, piper negru,mix de salată,dressing.
- Alergeni – ouă, paprika dulce
- Gustare 1
- Sformato di verdure
- Ingrediente: lasagna de vinete și zucchine – foi lasagna, vinete, zucchini, cartof, cașcaval afumat, pesmet, ardei gras, brânză dură(grana padano) iaurt, ulei de măsline.
- Alergeni – lactate, gluten
- Prânz
- Pui cu sos de vin și struguri servit cu mămăliguță
- Ingrediente: piept de pui, ceapă roșie, vin roșu, ulei măsline, struguri roșii, busuioc, pesto, mălai.
- Alergeni – gluten, nuci
- Gustare 2
- Prăjiturică sababa de tahini
- Ingrediente: făină, zahăr brun, unt, semințe susan, pastă tahini, cardamom, ou, extract vanilie, praf de copt.
- Alergeni – gluten, lactate, susan
- Cină
- Salată de bulgur și sfeclă roșie
- Ingrediente: bulgur, sfeclă roșie, brânză de capră, roșii, castravete, pătrunjel, ceapă verde, ulei de turte, usturoi, sare, piper, oțet balsamic, suc de lămâie.
- Alergeni – lactate, gluten
Joi
- Mic dejun
- Torrija cu mousse de iaurt grecesc și piersici
- Ingrediente: felie de pâine integrală, stropită cu lapte de migdale, suc de portocale și ou, aromată cu vanilie, iaurt grecesc, piersici, nucșoară, miere, afine, scorțișoară, coaptă cu ulei de cocos.
- Alergeni – gluten, migdale, ouă, lactate, miere
- Gustare 1
- Salată de quinoa Mediteraneană
- Ingrediente: quinoa, castravete, roșii cherry, ceapă roșie, feta, suc lămâie, sare, piper.
- Alergeni – gluten, lactate
- Prânz
- Frittata de cartofi și anghinare cu mix de salată
- Ingrediente: ou, anghinare, cartofi, ceapă șalotă, rozmarin, ulei măsline, smântână de gătit, unt, mozzarella, mix salată, sare, piper.
- Alergeni – ouă, lactate
- Gustare 2
- Quiche Lorraine
- Ingrediente: Coji tartă(făină integrală), bacon, ouă, smântână vegetală de gatit, smântână acră, ceapă verde, unt, nucșoară, sare, piper.
- Alergeni – ouă, lactate
- Cină
- Riso con piselli e ragu alla Bolognese
- Carne tocată vită-porc, fasole roșie, usturoi, roșii, ceapă,
oțet alb, semințe chili, sos Worcestershire, scoțișoară, oregano, zahăr, sare,
chimion, frunze de dafin, sare, orez. - Alergeni – leguminoase, gluten
Vineri
- Mic dejun
- Melange de avocado și ou
- Ingrediente: avocado, ou, ardei gras, busuioc, ceapă verde, branză de vaci, mărar, sare, piper, pâine integrală.
- Alergeni – ouă, lactate, gluten
- Gustare 1
- Plăcintă grecească cu spanac și feta
- Ingrediente: foi de placintă, feta, ou, spanac congelat, ceapă, ulei de măsline, mărar, baby spanac.
- Alergeni – lactate, ouă, gluten
- Prânz
- Vinete marocane cu couscous și harissa
- Ingrediente: vinete, mix salată, pita, humus, couscous, paprika afumată, dovlecel, ceapă roșie, ardei gras, ulei măsline, harissa, fistic, coriandru, suc lămâie, sare, piper, cimbru, pudră chimen.
- Alergeni – gluten, nuci, gluten
- Gustare 2
- Antico minestrone di orzo
- Ingrediente: orz, țelină, cartofi, arpagic, morcovi, ceapă, unt, brânză dură( grana padano) dafin, supă vegetală.
- Alergeni – gluten, lactate
- Cină
- Cotoletto Di Maiale al Peppe Rosso
- Ingrediente: cotlet porc fără os, ketchup, unt, suc ananas, oțet de vin alb, amidon, couscous, ulei măsline, coriandru, pătrunjel, miere, muștar.
- Alergeni – gluten
Sâmbătă
- Mic dejun
- Challah toast
- Ingrediente: felie pâine, unt, ou, iaurt grecesc, miere, zahăr, lapte degresat, zahăr brun, fructe sezon, suc lămâie, extract vanilie.
- Alergeni – gluten, lactate, ouă
- Gustare 1
- Suppli al Telefono
- Ingrediente: o sferă de risotto umplută cu mozzarella, dată prin ou și pesmet, rumenită la cuptor și servită cu sos de roșii și pătrunjel.
- Alergeni – lactate, ouă, gluten
- Prânz
- Stufat de curcan cu verdeață
- Ingrediente: piept curcan, orez, morcov, ceapă, ulei măsline, suc lămâie, oregano, sare, piper, cimbru, chimion, pătrunjel, usturoi, cippolini.
- Alergeni – gluten, rădăcinoase
- Gustare 2
- Salată grecească
- Ingrediente: mix salată, măsline, roșii, ardei gras, brânză cremoasă, ceapă, ulei măsline, oregano.
- Alergeni – lactate
- Cină
- Missisipi peas stew cu castraveciori
- Ingrediente:mazăre, morcov, ardei gras, ceapă, sos de roșii, pastă de tomate, mărar, ulei de turte, paprika, usturoi, sare, piper, castraveciori.
- Alergeni – leguminoase
Duminică
- Mic dejun
- Mic dejun Cipriot
- Ingrediente: ou, feta, măsline, roșii cherry, castraveți, unt, pâine integrală.
- Alergeni – lactate, ouă, gluten
- Gustare 1
- Pară în vin roșu
- Ingrediente: pară, zahăr, cuișoare, anason stelat, vin roșu, scorțișoară, piper.
- Prânz
- Verduras al horno
- Ingrediente: cartofi, broccoli, dovlecel, ciuperci, brânză telemea de vacă, miez de nucă, nucșoară, lapte, praz, ulei, usturoi, pătrunjel, ceapă, pesmet, sare, piper.
- Alergeni – lactate, nucă, gluten
- Gustare 2
- Crudite cu dip de fasole albă
- Ingrediente: fasole albă, apio, morcov, ardei gras, usturoi, suc lămâie, pătrunjel, ulei măsline.
- Alergeni – leguminoase
- Cină
- Fettucine cu sos de roșii și piept de curcan
- Ingrediente: pasta fettucine, anghinare, șalotă, supă de legume, piept de curcan, usturoi, roșii, pătrunjel, suc lămâie, sare, piper.
- Alergeni – gluten
Luni
- Mic dejun
- Pissaladier de fenicul, cartofi și lămâie
- Ingrediente: făină, cartof, fenicul, anșoa, drojdie bere, ulei măsline, semințe fenicul, zahăr brun, lămâie, brânză telemea de vacă, oțet balsamic, zahăr pudră, ou.
- Alergeni – gluten, lactate, ouă
- Gustare 1
- Zucchini cu sos marinara
- Ingrediente: zucchini, sos tomat, brânză dură(grana padano) piper.
- Alergeni – lactate
- Prânz
- Cosce di Pollo Della Domenica
- Pulpe de pui, cimbru proaspăt, rozmarin, paprika picantă, foi de dafin, ceapă, ardei gras, usturoi, oțet, ulei de măsline, sare, piper, cartofi roșii.
- Gustare 2
- Pâine de banane
- Ingrediente: banane, făină integrală, miez de nucă, iaurt, ou, sirop de curmale, extract de vanilie, praf de copt, afine.
- Alergeni – gluten, nucă, lactate, ouă
- Cină
- Linte cu spanac
- Ingrediente: spanac, dovlecel, linte galbenă, ceapă, mix salată, roșii, paprika, usturoi, chimen, oțet de vin roșu, coriandru, ulei măsline, sare, piper.
- Alergeni – leguminoase
Marți
- Mic dejun
- Beyrek me panxhar
- Ingrediente: plăcintă albaneză – foaie plăcintă, sfeclă roșie, ou, pătrunjel, busuioc, spanac, brânză cremoasă, ulei măsline, ceapă.
- Alergeni – gluten, ouă, lactate
- Gustare 1
- Supă dovleac
- Ingrediente: dovleac, supă vegetală, praz, nucșoară, smântână de gătit vegetală, ulei măsline, sare , piper , semințe de dovleac , naut.
- Alergeni – nuci, lactate, leguminoase
- Prânz
- Pulpă de porc cu ciuperci, ienupăr și vin Marsala
- Ingrediente: pulpă porc, cartofi, ciuperci uscate, oțet balsamic, usturoi, unt, vin Marsala, rozmarin, ienupăr pisat, sare, piper.
- Alergeni – lactate
- Gustare 2
- Orez cu lapte
- Ingrediente:
- orez, lapte, zahăr, fistic, apă de trandafiri, extract vanilie.
- Alergeni – lactate, fistic
- Cină
- Ciambotta
- Ingrediente: legume înăbușite la cuptor – vinete, cartofi, roșii, dovlecel, ardei gras, ceapă, bulion, pesto verde, busuioc, ulei măsline, salată iceberg, caș afumat.
- Alergeni -lactate
Miercuri
- Mic dejun
- Bol de cereale cu fructe de sezon
- Ingrediente: fulgi de ovăz, stafide, cereale cu fructe deshidratate, scorțișoară, caju, semințe de dovleac, nucă de cocos, lapte.
- Alergeni – gluten, nuci, lactate
- Gustare 1
- Quiche cu ciuperci
- Ingrediente: Coji tartă(făină integrală), ciuperci, ouă, smântână vegetală de gatit, smântână acră, ceapă verde, unt, sare, piper, nucșoară, cheddar.
- Alergeni – gluten, ouă, soia, nuci
- Prânz
- Pui cu sos de rodie
- Ingrediente: piept de pui, rodie, linte verde, merișoare, coriandru, chimen, școrțișoară, mentă, miere, suc de limetă, suc de rodie, ulei, ulei de susan, mix salată, sare, piper, ulei de măsline, portocală.
- Gustare 2
- Kugel – budincă de spaghete
- Ingrediente: Spaghete integrale, ou, ulei, zahăr, cremă tartar, sare, piper.
- Alergeni – gluten, ouă
- Cină
- Mozzarella bocconcini și vinegretă creme de Cassis
- Ingrediente: mozzarela bocconcini, struguri, morcov, salată mixtă, ulei de măsline, oțet, lichior de Cassis, muștar de Dijon, suc de portocală, suc de struguri, sare, piper.
- Alergeni – lactate
Joi
- Mic dejun
- Croatian omelette
- Ingrediente: cartofi tăiați fin, ou, unt, cașcaval, sare, piper, pâine integrală, castaraveți proaspeți.
- Alergeni – lactate
- Gustare 1
- Ribollita
- Ingrediente: supă toscană – fasole albă, varză alba, varză roșie, spanac baby, pâine uscată, usturoi, ulei măsline, rozmarin, cartofi, ardei iute, roșii, ceapă, țelină, cimbru.
- Alergeni – gluten, țelină
- Prânz
- Souvlaki de pui
- Ingrediente: Pulpe de pui, ulei de măsline, usturoi, sare, piper, paprika afumată,
cimbrișor, lâmăie, mix salată, castraveți, roșii chery, lipie.
- Gustare 2
- Brownie napoletan
- Ingrediente: făină, zahăr pudră, cacao, ciocolată neagră, fulgi de cocos, fulgi de ciocolată, lapte de migdale, ulei de măsline, extract de vanilie.
- Alergeni – gluten, migdale
- Cină
- Farfalle cu zucchine și pomodori
- Ingrediente: paste farfalle, dovlecel, roșii cherry, suc de roșii, ulei, sare, piper, oregano, busuioc, pătrunjel.
- Alergeni – gluten
Vineri
- Mic dejun
- Foul Mudammas
- Ingrediente: fasole roșie, roșii cherry, castraveți, pita, apio, castraveți, măsline, chimen, ardei iute, usturoi, suc lămâie, ulei măsline, pătrunjel.
- Alergeni – leguminoase, gluten
- Gustare 1
- Mozzarella in carozza
- Ingrediente: mozzarela, pâine toast, ou, brânză dură(grana padano), făină, oregano, roșii, ulei măsline, busuioc proapăt, pătrunjel, oțet balsamic, drojdie uscată, sare, piper.
- Alergeni – lactate, gluten, ouă
- Prânz
- Maiale Sant Antonio
- Ingrediente: pulpă porc, cartofi, supă de oase, bere, ceapă, pătrunjel, usturoi, semințe de chimen, rozmarin, ulei, oțet, semințe de ienupăr, ardei copt, sare, piper.
- Gustare 2
- Plăcintă grecească
- Ingrediente: foi plăcintă, brânză proaspătă de vaci, iaurt, zahăr brun, ouă, sirop de portocale, extract vanilie.
- Alergeni – lactate, ouă
- Cină
- Risotto cu dovlecel și spanac baby
- Ingrediente: orez arborio, dovlecel, supă legume, ceapă, unt, brânză dură(grana padano), spanac baby, vin alb, ulei măsline, smântână de gătit, ghimbir, usturoi.
- Alergeni – gluten, lactate
Sâmbătă
- Mic dejun
- Tostado con Xampinyons
- Ingrediente: sfeclă roșie, foi de dafin, coriandru, zahăr, oțet de mere, ulei de nucă, sare, piper, ceapă, usturoi, ulei de turte, smântână de gătit, cimbru, ou, ciuperci, tost integral, unt.
- Alergeni – ouă, gluten, lactate
- Gustare 1
- Bol cu cereale integrale
- Ingrediente: zucchini, arpacaș, năut, linte verde, roșii cherry, ulei măsline, oregano,
busuioc, sare. - Alergeni – leguminoase
- Prânz
- Paella cu pui
- Ingrediente: piept de pui, orez, supă vegetală, mazăre congelată, fasole verde congelată, roșii pasate, usturoi, ulei de măsline, fasole albă, paprika afumată, sofran, dafin, lămâie, pătrunjel, sare, piper.
- Alergeni – leguminoase
- Gustare 2
- Prăjitură de ciocolată și dovleac
- Ingrediente: ciocolată, cremă de brânză, dovleac, ou, zahăr brun, făină albă, praf de copt, sare, unt.
- Alergeni – ouă, lactate
- Cină
- Polenta cu legume caramelizate
- Ingrediente: mălai, ardei gras, dovlecel, ceapă roșie, unt, brânză dură(grana padano), oțet balsamic, semințe de chili, ulei de măsline, rozmarin, cimbru, sare, piper.
- Alergeni – lactate
Duminică
- Mic dejun
- Tortilla Espanola
- Ingrediente: cartofi, rucola, spanac, ceapă ou, paprika dulce, ulei măsline, oregano, arpagic, sumac, suc lămâie.
- Alergeni – ouă
- Gustare 1
- Blancmange
- Ingrediente: lapte migdale, extract vanilie, miere, gelatină vegetală.
- Alergeni – migdale
- Prânz
- Tocăniță de vițel cu cartofi și salată de sfeclă roșie
- Ingrediente: pulpă vițel, cartof, morcov, ceapă, vin alb, rozmarin, apio, ulei măsline, făină, salvie, cimbru, sfeclă roșie, sare, piper, hrean.
- Alergeni – hrean
- Gustare 2
- Pita cu caponata și năut
- Ingrediente: falafel, crackers, vinete, ceapă, roșii, ulei măsline, curry, sare, piper.
- Cină
- Risotto cu rodie și cremă de praz
- Ingrediente: orez, supă legume, rodie, praz, unt, sirop de rodie, vin roze, ulei măsline, brânză dură(grana padano)
- Alergeni – lactate