1

Alege tipologia meniului

2

Alege bucătăria

3

Personalizează meniul

Testează Mediteranean Fit

Conține 3 mese principale: mic dejun, prânz și cină, însoțite de 2 gustări, totul în 3 variante de meniuri echilibrate caloric.

Comenzile plasate dupa orele 14:00 nu pot fi livrate a doua zi. Va multumim pentru intelegere.

85,00 lei

Ce conține meniul?

Luni

  • Mic dejun
  • Egg & Ham Muffin
  • Ingrediente: șuncă presată, brânză  cheddar, ouă , roșii uscate, sare, piper, ulei de turte, roșii chery, baby spanac, crakers.
  • Gustare 1
  • Supă rece de mere și piersici
  • Ingrediente: mere, suc mere, suc portocale, piersici din compot, iaurt degresat, lapte degresat, miere de albine, rom negru, scorțișoară, nucșoară, mentă.
  • Prânz
  • Vitello arostito
  • Ingrediente: pulpă de vițel la cuptor servită cu orz, năut și sos demi-glace, brandy, salvie, oregano, cimbru, rozmarin, ulei de măsline, unt, sare , piper, ceapă, supă de vită, merișoare, mentă, usturoi, pulbere de muștar, vin alb, pătrunjel.
  • Gustare 2
  • Tartă cu brânza blue
  • Ingrediente:Foi de plăcintă, ceapă, unt, brânză proaspataă, brânză albastră, ouă, smântănă de gătit, cimbru, sare, piper.
  • Cină
  • Vinete la cuptor cu stafide și sos de vin
  • Ingrediente: vinete, orez basmati, semințe floarea soarelui, cuișoare, stafide, vin alb, ulei de măsline, suc de lămâie, oțet balsamic, foaie dafin, semințe chili, spanac baby.

Marți

  • Mic dejun
  • Panne Mattutino
  • Ingrediente: pastă de ardei capia, toast Melba, roșii cherry, brânză de capră, ouă de prepeliță, avocado, măsline.
  • Gustare 1
  • Mouse de fasole roșie
  • Ingrediente: fasole roșie, roșii uscate, pătrunjel, ulei de măsline, suc lămâie, ardei gras, apio, crackers.
  • Prânz
  • Zucchine ripiene di carne
  • Ingrediente: dovlecel umplut cu carne de vită tocată, ou, parmezan, pâine uscată, lapte degresat, busuioc, suc roșii, mix salată.
  • Gustare 2
  • Mousse de avocado, banană, portocală și ciocolată
  • Ingrediente: banană, avocado, merișoare, cacao, suc de portocală, coajă de portocală, mentă proaspată.
  • Cină
  • Koshari
  • Ingrediente: mâncare egipteană cu linte, spaghete sparte mărunt, orez, ceapă, usturoi, ulei, roșii, chilli, pătrunjel, făină.

Miercuri

  • Mic dejun
  • Shakshuka
  • Ingrediente: legume sotate cu ou, ceapă, ardei gras, ardei iute, roșie, usturoi, spanac, pastă roșii, dafin, paprika dulce, chimen, piper negru,mix de salată,dressing.
  • Gustare 1
  • Sformato di verdure
  • Ingrediente: lasagna de vinete și zucchine – foi lasagna, vinete, zucchini, cartof, cașcaval afumat, pesmet, ardei gras, parmezan, iaurt, ulei de măsline.
  • Prânz
  • Pui cu sos de vin și struguri servit cu mămăliguță
  • Ingrediente: piept de pui, ceapă roșie, vin roșu, ulei măsline, struguri roșii, busuioc, pesto, mălai.
  • Gustare 2
  • Prăjiturică sababa de tahini
  • Ingrediente: făină, zahăr brun, unt, semințe susan, pastă tahini, cardamom, ou, extract vanilie, praf de copt.
  • Cină
  • Salată de bulgur și sfeclă roșie
  • Ingrediente: bulgur, sfeclă roșie, brânză de capră, roșii, castravete, pătrunjel, ceapă verde, ulei de turte, usturoi, sare, piper, oțet balsamic, suc de lămâie.

Joi

  • Mic dejun
  • Torrija cu mousse de iaurt grecesc și piersici
  • Ingrediente: felie de pâine integrală, stropită cu lapte de migdale, suc de portocale și ou, aromată cu vanilie, iaurt grecesc, piersici, nucșoară, miere, afine, scorțișoară, coaptă cu ulei de cocos.
  • Gustare 1
  • Salată de quinoa Mediteraneană
  • Ingrediente: quinoa, castravete, roșii cherry, ceapă roșie, feta, suc lămâie, sare, piper.
  • Prânz
  • Frittata de cartofi și anghinare cu mix de salată
  • Ingrediente: ou, anghinare, cartofi, ceapă șalotă, rozmarin, ulei măsline, smântână de gătit, unt, mozzarella, mix salată, sare, piper.
  • Gustare 2
  • Mukimame za’atar
  • Ingrediente: chifteluțe din edamame – edamame, lapte de cocos, ulei, zaatar, pesmet panko, sare, piper, iaurt grecesc, usturoi, castravete, ulei de măsline.
  • Cină
  • Riso con piselli e ragu alla Bolognese
  • Carne tocată vită-porc, fasole roșie, usturoi, roșii, ceapă,
    oțet alb, semințe chili, sos Worcestershire, scoțișoară, oregano, zahăr, sare,
    chimion, frunze de dafin, sare, orez.

Vineri

  • Mic dejun
  • Melange de avocado și ou
  • Ingrediente: avocado, ou, ardei gras, busuioc, ceapă verde, branză de vaci, mărar, sare, piper, pâine integrală.
  • Gustare 1
  • Plăcintă grecească cu spanac și feta
  • Ingrediente: foi de placintă, feta, ou, spanac congelat, ceapă, ulei de măsline, mărar, baby spanac.
  • Prânz
  • Vinete marocane cu couscous și harissa
  • Ingrediente: vinete, mix salată, pita, humus, couscous, paprika afumată, dovlecel, ceapă roșie, ardei gras, ulei măsline, harissa, fistic, coriandru, suc lămâie, sare, piper, cimbru, pudră chimen.
  • Gustare 2
  • Antico minestrone di orzo
  • Ingrediente: orz, țelină, cartofi, arpagic, morcovi, ceapă, unt, parmezan Grana Padano, dafin, supă vegetală.
  • Cină
  • Cotoletto Di Maiale al Peppe Rosso
  • Ingrediente: cotlet porc fără os, ketchup, unt, suc ananas, oțet de vin alb, amidon, couscous, ulei măsline, coriandru, pătrunjel, miere, muștar.

Sâmbătă

  • Mic dejun
  • Challah toast
  • Ingrediente: felie pâine, unt, ou, iaurt grecesc, miere, zahăr, lapte degresat, zahăr brun, fructe sezon, suc lămâie, extract vanilie.
  • Gustare 1
  • Suppli al Telefono
  • Ingrediente: o sferă de risotto umplută cu mozzarella, dată prin ou și pesmet, rumenită la cuptor și servită cu sos de roșii și pătrunjel.
  • Prânz
  • Stufat de curcan cu verdeață
  • Ingrediente: piept curcan, orez, morcov, ceapă, ulei măsline, suc lămâie, oregano, sare, piper, cimbru, chimion, pătrunjel, usturoi, cippolini.
  • Gustare 2
  • Salată grecească
  • Ingrediente: mix salată, măsline, roșii, ardei gras, brânză cremoasă, ceapă, ulei măsline, oregano.
  • Cină
  • Missisipi peas stew cu castraveciori
  • Ingrediente:mazăre, morcov, ardei gras, ceapă, sos de roșii, pastă de tomate, mărar, ulei de turte, paprika, usturoi, sare, piper, castraveciori.

Duminică

  • Mic dejun
  • Mic dejun Cipriot
  • Ingrediente: ou, feta, măsline, roșii cherry, castraveți, unt, pâine integrală.
  • Gustare 1
  • Pară în vin roșu
  • Ingrediente: pară, zahăr, cuișoare, anason stelat, vin roșu, scorțișoară, piper.
  • Prânz
  • Verduras al horno
  • Ingrediente: cartofi, broccoli, dovlecel, ciuperci, brânză telemea de vacă, miez de nucă, nucșoară, lapte, praz, ulei, usturoi, pătrunjel, ceapă, pesmet, sare, piper.
  • Gustare 2
  • Crudite cu dip de fasole albă
  • Ingrediente: fasole albă, apio, morcov, ardei gras, usturoi, suc lămâie, pătrunjel, ulei măsline.
  • Cină
  • Fettucine cu sos de roșii și piept de curcan
  • Ingrediente: pasta fettucine, anghinare, șalotă, supă de legume, piept de curcan, usturoi, roșii, pătrunjel, suc lămâie, sare, piper.

Luni

  • Mic dejun
  • Pissaladier de fenicul, cartofi și lămâie
  • Ingrediente: făină, cartof, fenicul, anșoa, drojdie bere, ulei măsline, semințe fenicul, zahăr brun, lămâie, brânză telemea de vacă, oțet balsamic, zahăr pudră.
  • Gustare 1
  • Zucchini cu sos marinara
  • Ingrediente: zucchini, sos tomat, parmezan, piper.
  • Prânz
  • Cosce di Pollo Della Domenica
  • Pulpe de pui, cimbru proaspăt, rozmarin, paprika picantă, foi de dafin, ceapă, ardei gras, usturoi, oțet, ulei de măsline, sare, piper, cartofi roșii.
  • Gustare 2
  • Pâine de banane
  • Ingrediente: banane, făină integrală, miez de nucă, iaurt, ou, sirop de curmale, extract de vanilie, praf de copt, afine.
  • Cină
  • Linte cu spanac
  • Ingrediente: spanac, dovlecel, linte galbenă, ceapă, mix salată, roșii, paprika, usturoi, chimen, oțet de vin roșu, coriandru, ulei măsline, sare, piper.

Marți

  • Mic dejun
  • Beyrek me panxhar
  • Ingrediente: plăcintă albaneză – foaie plăcintă, sfeclă roșie, ou, pătrunjel, busuioc, spanac, brânză cremoasă, ulei măsline, ceapă.
  • Gustare 1
  • Supă dovleac
  • Ingrediente: dovleac, supă vegetală, praz, nucșoară, smântână de gătit vegetală, ulei măsline, sare , piper , semințe de dovleac , naut.
  • Prânz
  • Pulpă de porc cu ciuperci, ienupăr și vin Marsala
  • Ingrediente: pulpă porc, cartofi, ciuperci uscate, oțet balsamic, usturoi, unt, vin Marsala, rozmarin, ienupăr pisat, sare, piper.
  • Gustare 2
  • Orez cu lapte
  • Ingrediente:
  • orez, lapte, zahăr, fistic , apă de trandafiri, extract vanilie.
  • Cină
  • Ciambotta
  • Ingrediente: legume înăbușite la cuptor – vinete, cartofi, roșii, dovlecel, ardei gras, ceapă, bulion, pesto verde, busuioc, ulei măsline, salată iceberg, caș afumat.

Miercuri

  • Mic dejun
  • Bol de cereale cu fructe de sezon
  • Ingrediente: fulgi de ovăz, stafide, cereale cu fructe deshidratate, scorțișoară, caju, semințe de dovleac, nucă de cocos, lapte.
  • Gustare 1
  • Ensalada Mimosa
  • Ingrediente: cartofi, anghinare, fasole verde, ou fiert tare, cimbru, ulei de turte, oțet de vin roșu, suc de lămâie, piper Cayenne, sare, usturoi, piper negru, usturoi.
  • Prânz
  • Pui cu sos de rodie
  • Ingrediente: piept de pui, rodie, linte verde, merișoare, coriandru, chimen, școrțișoară, mentă, miere, suc de limetă, suc de rodie, ulei, ulei de susan, mix salată, sare, piper, ulei de măsline, portocală.
  • Gustare 2
  • Kugel – budincă de spaghete
  • Ingrediente: Spaghete integrale, ou, ulei, zahăr, cremă tartar, sare, piper.
  • Cină
  • Mozzarella bocconcini și vinegretă creme de Cassis
  • Ingrediente: mozzarela bocconcini, struguri, morcov, salată mixtă, ulei de măsline, oțet, lichior de Cassis, muștar de Dijon, suc de portocală, suc de struguri, sare, piper.

Joi

  • Mic dejun
  • Croatian omelette
  • Ingrediente: cartofi tăiați fin, ou, unt, cașcaval, sare, piper, pâine integrală, castaraveți proaspeți.
  • Gustare 1
  • Ribollita
  • Ingrediente: supă toscană – fasole albă, varză alba, varză roșie, spanac baby, pâine uscată, usturoi, ulei măsline, rozmarin, cartofi, ardei iute, roșii, ceapă, țelină, cimbru.
  • Prânz
  • Souvlaki de pui
  • Ingrediente: Pulpe de pui, ulei de măsline, usturoi, sare, piper, paprika afumată,
    cimbrișor, lâmăie, mix salată, castraveți, roșii chery, lipie.
  • Gustare 2
  • Brownie napoletan
  • Ingrediente: făină, zahăr pudră, cacao, ciocolată neagră, fulgi de cocos, fulgi de ciocolată, lapte de migdale, ulei de măsline, extract de vanilie.
  • Cină
  • Farfalle cu zucchine și pomodori
  • Ingrediente: paste farfalle, dovlecel, roșii cherry, suc de roșii, ulei, sare, piper, oregano, busuioc, pătrunjel.

Vineri

  • Mic dejun
  • Foul Mudammas
  • Ingrediente: fasole roșie, roșii cherry, castraveți, pita, apio, castraveți, măsline, chimen, ardei iute, usturoi, suc lămâie, ulei măsline, pătrunjel.
  • Gustare 1
  • Mozzarella in carozza
  • Ingrediente: mozzarela, pâine toast, ou, parmezan, făină, oregano, roșii, ulei măsline, busuioc proapăt, pătrunjel, oțet balsamic, drojdie uscată, sare, piper.
  • Prânz
  • Maiale Sant Antonio
  • Ingrediente: pulpă porc, cartofi, supă de oase, bere, ceapă, pătrunjel, usturoi, semințe de chimen, rozmarin, ulei, oțet, semințe de ienupăr, ardei copt, sare, piper.
  • Gustare 2
  • Plăcintă grecească
  • Ingrediente: foi plăcintă, brânză proaspătă de vaci, iaurt, zahăr brun, ouă, sirop de portocale, extract vanilie.
  • Cină
  • Risotto cu dovleac și spanac baby
  • Ingrediente: orez arborio, dovleac, supă legume, ceapă, unt, parmezan, spanac baby,  vin alb, ulei măsline, smântână de gătit, ghimbir, usturoi.

Sâmbătă

  • Mic dejun
  • Tostado con Xampinyons
  • Ingrediente: sfeclă roșie, foi de dafin, coriandru, zahăr, oțet de mere, ulei de nucă, sare, piper, ceapă, usturoi, ulei de turte, smântână de gătit, cimbru, ou, ciuperci, tost integral, unt.
  • Gustare 1
  • Bol cu cereale integrale
  • Ingrediente: zucchini, arpacaș, năut, linte verde, roșii cherry, ulei măsline, oregano,
    busuioc, sare.
  • Prânz
  • Paella cu pui
  • Ingrediente: piept de pui, orez, supă vegetală, mazăre congelată, fasole verde congelată, roșii pasate, usturoi, ulei de măsline, fasole albă, paprika afumată, sofran, dafin, lămâie, pătrunjel, sare, piper.
  • Gustare 2
  • Prăjitură de ciocolată și dovleac
  • Ingrediente: ciocolată, cremă de brânză, dovleac, ou, zahăr brun, făină albă, praf de copt, sare, unt.
  • Cină
  • Polenta cu legume caramelizate
  • Ingrediente: mălai, ardei gras, dovlecel, ceapă roșie, unt, parmezan, oțet balsamic, semințe de chili, ulei de măsline, rozmarin, cimbru, sare, piper.

Duminică

  • Mic dejun
  • Tortilla Espanola
  • Ingrediente: cartofi, rucola, spanac, ceapă roșie, ou, paprika dulce, ulei măsline, oregano, arpagic, sumac, suc lămâie.
  • Gustare 1
  • Blancmange
  • Ingrediente: lapte migdale, extract vanilie, miere, gelatină vegetală.
  • Prânz
  • Tocăniță de vițel cu cartofi și salată de sfeclă roșie
  • Ingrediente: pulpă vițel, cartof, morcov, ceapă, vin alb, rozmarin, apio, ulei măsline, făină, salvie, cimbru, sfeclă roșie, sare, piper, hrean.
  • Gustare 2
  • Pita cu caponata și năut
  • Ingrediente: falafel, crackers, vinete, ceapă, roșii, ulei măsline, curry, sare, piper.
  • Cină
  • Risotto cu rodie și cremă de praz
  • Ingrediente: orez, supă legume, rodie, praz, unt, sirop de rodie, vin roze, ulei măsline, parmezan.

Luni

  • Mic dejun
  • Portuguese tostado cu fructe de pădure
  • Ingrediente: pâine albă, ou, lapte, zahăr brun, scorțișoară, nucșoară, fulgi de migdale, unt.
  • Gustare 1
  • Granita siciliană de mango și iaurt
  • Ingrediente: mango, iaurt, smântână de gătit, zahăr, apă de trandafir, mentă.
  • Prânz
  • Cappucino cu piept de pui, conopidă și paste
  • Ingrediente: piept de pui, pesmet panko, ulei de gătit, sos tomat, mozzarella, lămâie, smântână de gătit, paste penne, conopidă, peperoncino, unt, ceapă, mix de salată, dressing.
  • Gustare 2
  • Mediteranean bean soup
  • Ingrediente: roșii passata, ceapă, usturoi, fasole albă, supă vegetală, coriandru, tortilla.
  • Cină
  • Pentolone con verdure
  • Ingrediente: dovlecel, ciuperci, ulei de măsline, roșii cherry, pătrunjel, rozmarin, cimbru, busuioc, ceapă verde, parmezan.

Marți

  • Mic dejun
  • Cartofi dulci umpluți cu humus și avocado
  • Ingrediente: cartofi dulci, avocado, tahini, năut, ardei gras, ulei măsline, suc lămâie, usturoi, pătrunjel, oregano, cașcaval afumat, semințe dovleac.
  • Gustare 1
  • Vichyssoise soup
  • Ingrediente: unt, ceapă, praz, vin alb, cartofi, supă vegetală, sare, piper, lapte, smântână de gătit, pătrunjel.
  • Prânz
  • Ardei umpluți a la turque cu carne
  • Ingrediente: ardei gras, orez, carne tocată de vită,ceapă,  usturoi, pătrunjel, stock de vită, bulion, stafide, pasata de roșii, sare,piper, rozmarin, mentă, iaurt.
  • Gustare 2
  • Pudding de tapioca infuzat cu ceai verde
  • Ingrediente: lapte, sare, zahăr, esența de vanilie, apă de portocale, tapioca.
  • Cină
  • Pastă de casă cu roșii uscate, gorgonzola și migdale
  • Ingrediente: smântână de gătit, șalotă, roșii uscate, brânză gorgonzola, fulgi de migdale.

Miercuri

  • Mic dejun
  • Ouă Florentine
  • Ingrediente: spanac congelat, ceapă, ouă, ulei de turte, sare, piper, chimen, chilli, sumac, iaurt, pâine integrală.
  • Gustare 1
  • Albondigas de papa i bulgur
  • Ingrediente: bulgur, cartofi, ulei de măsline, ceapă verde, pătrunjel, pastă de ardei gras, chimion, sare, piper, oțet de rodie.
  • Prânz
  • Tortellini quatro formaggi cu ciuperci
  • Ingrediente: tortellini, smântână de gătit, unt, ciuperci, parmezan, gorgonzola, sare, piper.
  • Gustare 2
  • Budincă de griș
  • Ingrediente: ou, griș, zahăr, lapte, unt, zahăr vanilat, dulceață de vișine.
  • Cină
  • Piept de curcan cu lavandă, orez basmati și ruccola
  • Ingrediente: piept de curcan, ulei de turte, miere, lămâie, lavandă, ceapă verde, sare, piper, orez basmati, ruccola, ulei de masline, oțet balsamic, usturoi, muștar.

Joi

  • Mic dejun
  • Rizogalo
  • Ingrediente: orez arborio, lapte, zahăr alb, extract de vanilie, coajă de lămâie, coajă de portocale.
  • Gustare 1
  • Olla de San Antonio
  • Ingrediente: orz, năut, dovleac, cartofi, ceapă, frunze de dafin, usturoi, semințe de chili, sare, piper.
  • Prânz
  • Farfale con pollo
  • Ingrediente: piept de pui, sos de roșii, vin alb, ulei de turte, apio, morcov, ceapă, sare, piper, busuioc, usturoi, parmezan.
  • Gustare 2
  • Torta Sorrentina al Limone
  • Ingrediente: zahăr pudră, făină albă, sare, unt, ou, lămâie.
  • Cină
  • Salată Nicoise cu ton și ouă de prepelită
  • Ingrediente: ouă de prepeliță, ton, cartofi, fasole verde, măsline negre, salată iceberg, capere, suc de lămâie, ulei de turte, ulei de măsline, busuioc, tarhon, muștar dijon, roșii chery.

Vineri

  • Mic dejun
  • Maltese Pastizzi
  • Ingrediente: brânză telemea, parmezan, spanac congelat, ou, foaie de plăcintă, nucșoară, ceapă proaspătă, sare, piper, iaurt.
  • Gustare 1
  • Riso orzo, farro și tofu
  • Ingrediente: orz, farro, supă vegetală, ardei gras, șalotă, tofu, ulei de măsline, șofran, cimbru, sare, piper.
  • Prânz
  • Ossobuco cu piure de cartofi
  • Ingrediente: genunchi de vițel, supă vegetală, ceapă, făină albă, vin alb, ulei de turte, unt, sos de roșii, pătrunjel, usturoi, coajă de lămâie, cartofi, salsa de trufe.
  • Gustare 2
  • Plăcintă lipicioasa cu măr și piersică
  • Ingrediente: piersică, măr verde, fulgi de ovăz, suc de mere, unt.
  • Cină
  • Rigatoni cu brânză blue cheese și nuci
  • Ingrediente: paste rigatoni, smântână de gătit, cimbru, sare, piper, parmezan, brânză blue cheese, caju.

Sâmbătă

  • Mic dejun
  • Banana bread cu nuci caramelizate și dulceață de afine
  • Ingrediente: făină integrală, banane coapte, nuci caramelizate, zahăr brun, praf de copt, bicarbonat, ulei, scorțișoară, dulceață de afine, esență vanilie.
  • Gustare 1
  • Salmorejo soupe de tomate
  • Ingrediente: roșii coapte, baghetă, ulei de masline, usturoi, oțet balsamic, sare, ouă.
  • Prânz
  • Kleftiko de porc sau tocana haiducilor Greci
  • Ingrediente: pulpă de porc, cartofi, rozmarin, usturoi, ulei de turte, sare, piper, semințe de chili, scorțisoară, coajă de lămâie, suc de lămâie, oregano, miere, cașcaval afumat, unt, castraveți murați, lămâie.
  • Gustare 2
  • Toast de cartof dulce
  • Ingrediente: cartof dulce, hummus, rucola, pudră usturoi.
  • Cină
  • Gnocchi cu brânză proaspătă
  • Ingrediente: gnocchi, sare, piper, smântână de gătit, cimbru, ulei, parmezan, nucșoară.

Duminică

  • Mic dejun
  • Batonete de castravete și ardei gras cu mouse de brânză
  • Ingrediente: castravete, ardei gras, iaurt grecesc, suc de lămâie, mărar, măsline, roșii cherry, brânză telemea de vacă, crackers, sare, piper, usturoi.
  • Gustare 1
  • Cazuela de Frijoles
  • Ingrediente: fasole roșie, tortilla, ulei de turte, vin alb, ceapă, ardei iute, usturoi, cippolina, sos de roșii, parmezan, paprika, pătrunjel, sare, piper.
  • Prânz
  • Orez mediteranean cu pui
  • Ingrediente: orez, piept de pui, supă vegetală, ulei de turte, ardei gras, ceapă, usturoi, sos de roșii, pastă de tomate, paprika afumată, usturoi pudră, sare, piper, semințe de chilli, ardei copți.
  • Gustare 2
  • Banana bread cu banana spread
  • Ingrediente: făină integrală, zahăr brun, praf de copt, bicarbonat, ulei, banană coaptă, unt, smântână, miere, scorțișoară.
  • Cină
  • Aladdin’s salad
  • Ingrediente: ceapă, ulei evo, oțet de vin alb, muștar dijon, mix de salată, ceapă verde, baby spanac, roșii, castravete, brânză feta, năut, pită, unt.

Vesti bune!

AM lansat meniul Vegan(de Post).

Preturi  

Livrare