1

Alege tipologia meniului

2

Alege bucătăria

3

Personalizează meniul

Testează Mediteranean Fit

Conține 3 mese principale: mic dejun, prânz și cină, însoțite de 2 gustări, totul în 3 variante de meniuri echilibrate caloric.

49,00 lei

Ce conține meniul?

Luni

  • Mic dejun
  • Pissaladier de fenicul, cartofi și lămâie
  • Ingrediente: făină, cartof, fenicul, anșoa, drojdie bere, ulei măsline, semințe fenicul, zahăr brun, lămâie, brânză telemea de vacă, oțet balsamic, zahăr pudră.
  • Gustare 1
  • Zucchini cu sos marinara
  • Ingrediente: zucchini, sos tomat, parmezan, piper.
  • Prânz
  • Cod în stil portughez
  • Ingrediente: cod alb, cartofi roșii, ardei gras, arpagic, dafin, usturoi, oțet, ulei măsline.
  • Gustare 2
  • Pâine de banane
  • Ingrediente: banane, făină integrală, miez de nucă, iaurt, ou, sirop de curmale, extract de vanilie, praf de copt, afine.
  • Cină
  • Linte cu spanac
  • Ingrediente: spanac, dovlecel, linte galbenă, ceapă, mix salată, roșii, paprika, usturoi, chimen, oțet de vin roșu, coriandru, ulei măsline, sare, piper.

Marți

  • Mic dejun
  • Beyrek me panxhar
  • Ingrediente: plăcintă albaneză – foaie plăcintă, sfeclă roșie, ou, pătrunjel, busuioc, spanac, brânză cremoasă, ulei măsline, ceapă.
  • Gustare 1
  • Supă dovleac
  • Ingrediente: dovleac, supă vegetală, praz, nucșoară, smântână de gătit vegetală, ulei măsline, sare , piper , semințe de dovleac , naut.
  • Prânz
  • Pulpă de porc cu ciuperci, ienupăr și vin Marsala
  • Ingrediente: pulpă porc, cartofi, ciuperci uscate, oțet balsamic, usturoi, unt, vin Marsala, rozmarin, ienupăr pisat, sare, piper.
  • Gustare 2
  • Tartă cu brânză bleu
  • Ingrediente: foi plăcintă, brânză cu mucegai nobil, smântână de gătit vegetală, ceapă, unt, zahăr, ou, cimbru, baby spanac.
  • Cină
  • Ciambotta
  • Ingrediente: legume înăbușite la cuptor – vinete, cartofi, roșii, dovlecel, ardei gras, ceapă, bulion, pesto verde, busuioc, ulei măsline, salată iceberg, caș afumat.

Miercuri

  • Mic dejun
  • Bol de cereale cu fructe de sezon
  • Ingrediente: fulgi de ovăz, stafide, cereale cu fructe deshidratate, scorțișoară, caju, semințe de dovleac, nucă de cocos, lapte.
  • Gustare 1
  • Riso orzo, farro și tofu
  • Ingrediente: orz, farro, supă vegetală, ardei gras, șalotă, tofu, ulei de măsline, șofran, cimbru, sare, piper.
  • Prânz
  • Pui cu sos de rodie
  • Ingrediente: piept de pui, rodie, linte verde, merișoare, coriandru, chimen, școrțișoară, mentă, miere, suc de limetă, suc de rodie, ulei, ulei de susan, mix salată, sare, piper, ulei de măsline, portocală.
  • Gustare 2
  • Mukimame za’atar
  • Ingrediente: chifteluțe din edamame – edamame, lapte de cocos, ulei, zaatar, pesmet panko, sare, piper, iaurt grecesc, usturoi, castravete, ulei de măsline.
  • Cină
  • Mozzarella bocconcini și vinegretă creme de Cassis
  • Ingrediente: mozzarela bocconcini, struguri, morcov, salată mixtă, ulei de măsline, oțet, lichior de Cassis, muștar de Dijon, suc de portocală, suc de struguri, sare, piper.

Joi

  • Mic dejun
  • Cartofi dulci umpluți cu humus și avocado
  • Ingrediente: cartofi dulci, avocado, tahini, năut, ardei gras, ulei măsline, suc lămâie, usturoi, pătrunjel, oregano, cașcaval afumat, semințe dovleac.
  • Gustare 1
  • Ribollita
  • Ingrediente: supă toscană – fasole albă, varză alba, varză roșie, spanac baby, pâine uscată, usturoi, ulei măsline, rozmarin, cartofi, ardei iute, roșii, ceapă, țelină, cimbru.
  • Prânz
  • Souvlaki de pui
  • Ingrediente: Pulpe de pui, ulei de măsline, usturoi, sare, piper, paprika afumată,
    cimbrișor, lâmăie, mix salată, castraveți, roșii chery, lipie.
  • Gustare 2
  • Brownie napoletan
  • Ingrediente: făină, zahăr pudră, cacao, ciocolată neagră, fulgi de cocos, fulgi de ciocolată, lapte de migdale, ulei de măsline, extract de vanilie.
  • Cină
  • Farfalle cu zucchine și pomodori
  • Ingrediente: paste farfalle, dovlecel, roșii cherry, suc de roșii, ulei, sare, piper, oregano, busuioc, pătrunjel.

Vineri

  • Mic dejun
  • Foul Mudammas
  • Ingrediente: fasole roșie, roșii cherry, castraveți, pita, apio, castraveți, măsline, chimen, ardei iute, usturoi, suc lămâie, ulei măsline, pătrunjel.
  • Gustare 1
  • Mozzarella in carozza
  • Ingrediente: mozzarela, pâine toast, ou, parmezan, făină, oregano, roșii, ulei măsline, busuioc proapăt, pătrunjel, oțet balsamic, drojdie uscată, sare, piper.
  • Prânz
  • Risotto cu dovleac și spanac baby
  • Ingrediente: orez arborio, dovleac, supă legume, ceapă, unt, parmezan, spanac baby,  vin alb, ulei măsline, smântână de gătit, ghimbir.
  • Gustare 2
  • Plăcintă grecească
  • Ingrediente: foi plăcintă, brânză proaspătă de vaci, iaurt, zahăr brun, ouă, unt, sirop de portocale, extract vanilie.
  • Cină
  • Șalău la cuptor cu mix de salată
  • Ingrediente: file șalău, fasole albă, vin alb, ceapă, capere, unt, măsline, cimbru, mix salată, ulei măsline, suc lămâie.

Sâmbătă

  • Mic dejun
  • Batonete de castravete și ardei gras cu mouse de brânză
  • Ingrediente: castravete, ardei gras, iaurt grecesc, suc de lămâie, mărar, măsline, roșii cherry, brânză telemea de vacă, crackers, sare, piper, usturoi.
  • Gustare 1
  • Bol cu cereale integrale
  • Ingrediente: zucchini, arpacaș, năut, linte verde, roșii cherry, ulei măsline, oregano,
    busuioc, sare.
  • Prânz
  • Paella cu pui
  • Ingrediente: piept de pui, orez, supă vegetală, mazăre congelată, fasole verde congelată, roșii pasate, usturoi, ulei de măsline, fasole albă, paprika afumată, sofran, dafin, lămâie, pătrunjel, sare, piper.
  • Gustare 2
  • Prăjitură de ciocolată și dovleac
  • Ingrediente: ciocolată, cremă de brânză, dovleac, ou, zahăr brun, făină albă, praf de copt, sare, unt.
  • Cină
  • Polenta cu legume caramelizate
  • Ingrediente: mălai, ardei gras, dovlecel, ceapă roșie, unt, parmezan, oțet balsamic, semințe de chili, ulei de măsline, rozmarin, cimbru, sare, piper.

Duminică

  • Mic dejun
  • Tortilla Espanola
  • Ingrediente: cartofi, rucola, spanac, ceapă roșie, ou, paprika dulce, ulei măsline, oregano, arpagic, sumac, suc lămâie.
  • Gustare 1
  • Blancmange
  • Ingrediente: lapte migdale, extract vanilie, miere, gelatină vegetală.
  • Prânz
  • Tocăniță de vițel cu cartofi și salată de sfeclă roșie
  • Ingrediente: pulpă vițel, cartof, morcov, ceapă, vin alb, rozmarin, apio, ulei măsline, făină, salvie, cimbru, sfeclă roșie, sare, piper.
  • Gustare 2
  • Pita cu caponata și năut
  • Ingrediente: falafel, crackers, vinete, ceapă, roșii, ulei măsline, curry, sare, piper.
  • Cină
  • Risotto cu rodie și cremă de praz
  • Ingrediente: orez, supă legume, rodie, praz, unt, sirop de rodie, vin roze, ulei măsline, parmezan.

Luni

  • Mic dejun
  • Torrija cu mousse de iaurt grecesc și piersici
  • Ingrediente: felie de pâine integrală, stropită cu lapte de migdale, suc de portocale și ou, aromată cu vanilie, iaurt grecesc, piersici, nucșoară, scorțișoară, rumenită în ulei de cocos, decorată cu miere și afine.
  • Gustare 1
  • Suppli al Telefono
  • Ingrediente: o sferă de risotto umplută cu mozzarella, dată prin ou și pesmet, rumenită la cuptor și servită cu sos de roșii și pătrunjel.
  • Prânz
  • Vitello arostito
  • Ingrediente: pulpă de vițel la cuptor servită cu orz, năut și sos demi-glace, brandy, salvie, oregano, cimbru, rozmarin, ulei de măsline, unt, sare , piper, ceapă, supă de vită, merișoare, mentă, usturoi, pulbere de muștar, vin alb, pătrunjel.
  • Gustare 2
  • Orez cu lapte
  • Ingrediente: orez, lapte, zahăr, fistic , apă de trandafiri, extract vanilie.
  • Cină
  • Vinete la cuptor cu stafide și sos de vin
  • Ingrediente: vinete, orez sălbatic, semințe floarea soarelui, cuișoare, stafide, vin alb, ulei de măsline, suc de lămâie, oțet balsamic, foaie dafin, semințe chili, spanac baby.

Marți

  • Mic dejun
  • Panne Mattutino
  • Ingrediente: pastă de ardei capia, toast Melba, roșii cherry, brânză de capră, ouă de prepeliță, avocado, măsline.
  • Gustare 1
  • Mouse de fasole roșie
  • Ingrediente: fasole roșie, roșii uscate, pătrunjel, ulei de măsline, suc lămâie, ardei gras, apio, crackers.
  • Prânz
  • Zucchine ripiene di carne
  • Ingrediente: dovlecel umplut cu carne de vită tocată, ou, parmezan, pâine uscată, lapte degresat, busuioc, suc roșii, mix salată.
  • Gustare 2
  • Toast de cartof dulce
  • Ingrediente: cartof dulce, hummus, rucola, pudră usturoi.
  • Cină
  • Koshari
  • Ingrediente: mâncare egipteană cu linte, spaghete sparte mărunt, orez, ceapă, usturoi, ulei, roșii, chilli, pătrunjel, făină.

Miercuri

  • Mic dejun
  • Shakshuka
  • Ingrediente: legume sotate cu ou, ceapă, ardei gras, ardei iute, roșie, usturoi, spanac, pastă roșii, dafin, paprika dulce, chimen, piper negru,mix de salată,dressing.
  • Gustare 1
  • Sformato di verdure
  • Ingrediente: lasagna de vinete și zucchine – foi lasagna, vinete, zucchini, cartof, cașcaval afumat, pesmet, ardei gras, parmezan, iaurt, ulei de măsline.
  • Prânz
  • Pui cu sos de vin și struguri servit cu mămăliguță
  • Ingrediente: piept de pui, ceapă roșie, vin roșu, ulei măsline, struguri roșii, busuioc, pesto, mălai.
  • Gustare 2
  • Prăjiturică sababa de tahini
  • Ingrediente: făină, zahăr brun, unt, semințe susan, pastă tahini, cardamom, ou, extract vanilie, praf de copt.
  • Cină
  • Pastă de casă cu roșii uscate, gorgonzola și migdale
  • Ingrediente: smântână de gătit, șalotă, roșii uscate, brânză gorgonzola, fulgi de migdale.

Joi

  • Mic dejun
  • Egg & ham muffin
  • Ingrediente: șuncă presată, branză cheddar, ou, roșii cherry, roșii uscate, baby spanac, crackers, ulei, sare, piper.
  • Gustare 1
  • Salată de quinoa Mediteraneană
  • Ingrediente: quinoa, castravete, roșii cherry, ceapă roșie, feta, suc lămâie, sare, piper.
  • Prânz
  • Frittata de cartofi și anghinare cu mix de salată
  • Ingrediente: ou, anghinare, cartofi, ceapă șalotă, rozmarin, ulei măsline, smântână de gătit, unt, mozzarella, mix salată, sare, piper.
  • Gustare 2
  • Kugel
  • Ingrediente: budincă de spaghete – spaghete integrale, ou, ulei, zahăr, cremă tartar, sare, piper.
  • Cină
  • Ton în sos tomat cu orez rizi bizi
  • Ingrediente: ton roșu, roșii decojite, ceapă, usturoi, vin alb, pastă de roșii uscate, ulei măsline, oregano, dafin, dovlecel, mazăre, orez, sare, piper.

Vineri

  • Mic dejun
  • Melange de avocado și ou
  • Ingrediente: avocado, ou, ardei gras, busuioc, ceapă verde, branză de vaci, mărar, sare, piper, pâine integrală.
  • Gustare 1
  • Plăcintă grecească cu spanac și feta
  • Ingrediente: foi de placintă, feta, ou, spanac congelat, ceapă, ulei de măsline, mărar, baby spanac.
  • Prânz
  • Vinete marocane cu couscous și harissa
  • Ingrediente: vinete, mix salată, pita, humus, couscous, paprika afumată, dovlecel, ceapă roșie, ardei gras, ulei măsline, harissa, fistic, coriandru, suc lămâie, sare, piper, cimbru, pudră chimen.
  • Gustare 2
  • Antico minestrone di orzo
  • Ingrediente: orz, țelină, cartofi, arpagic, morcovi, ceapă, unt, parmezan Grana Padano, dafin, supă vegetală.
  • Cină
  • Lasagna al salmone
  • Ingrediente: somon afumat, foi lasagna, brânză ricotta, sos Bechamel, sos de roșii, lapte, brânză de vaci, ceapă, șofran, sare, ulei măsline, piper roșu.

Sâmbătă

  • Mic dejun
  • Challah toast
  • Ingrediente: felie pâine, unt, ou, iaurt grecesc, miere, zahăr, lapte degresat, zahăr brun, fructe sezon, suc lămâie, extract vanilie.
  • Gustare 1
  • Pară în vin roșu
  • Ingrediente: pară, zahăr, cuișoare, anason stelat, vin roșu, scorțișoară, piper.
  • Prânz
  • Stufat de curcan cu verdeață
  • Ingrediente: piept curcan, orez, morcov, ceapă, ulei măsline, suc lămâie, oregano, sare, piper, cimbru, chimion, pătrunjel, usturoi, cippolini.
  • Gustare 2
  • Salată grecească
  • Ingrediente: mix salată, măsline, roșii, ardei gras, brânză cremoasă, ceapă, ulei măsline, oregano.
  • Cină
  • Rigatoni cu brânză blue cheese și nuci
  • Ingrediente: paste rigatoni, smântână de gătit, cimbru, sare, piper, parmezan, brânză blue cheese, caju.

Duminică

  • Mic dejun
  • Banana bread cu nuci caramelizate și coulis de zmeură
  • Ingrediente: făină integrală, banane coapte, nuci caramelizate, zahăr brun, praf de copt, bicarbonat, ulei, scorțișoară, coulis zmeură, esență vanilie.
  • Gustare 1
  • Supă rece de mere și piersici
  • Ingrediente: mere, suc mere, suc portocale, piersici din compot, iaurt degresat, lapte degresat, miere de albine, rom negru, scorțișoară, nucșoară, mentă.
  • Prânz
  • Crespelle gratinate
  • Ingrediente: foi de clătite, ricotta, cașcaval, parmezan, praf copt, lapte degresat, unt, sare, piper, ulei măsline, ceapă, usturoi, spanac, ou, nucșoară, sos Bechamel, sos tomat, pesto, busuioc.
  • Gustare 2
  • Crudite cu dip de fasole albă
  • Ingrediente: fasole albă, apio, morcov, ardei gras, usturoi, suc lămâie, pătrunjel, ulei măsline.
  • Cină
  • Fettucine cu sos de roșii și creveți
  • Ingrediente: pasta fettucine, anghinare, șalotă, supă de pește, creveți, usturoi, roșii, pătrunjel, suc lămâie, sare, piper.