1

Alege tipologia meniului

2

Alege bucătăria

3

Personalizează meniul

Testează Balcanic Fish

3 mese complete/zi: mic dejun, prânz și cină, totul în 2 variante de meniuri echilibrate caloric.

Comenzile plasate dupa orele 14:00 nu pot fi livrate a doua zi. Va multumim pentru intelegere.

75,00 lei

Ce conține meniul?

Luni

  • Mic dejun
  • Piperchi țârgâsiti
  • Ingrediente: ardei gras, roșii, telemea de vacă, ou, ceapă, usturoi, unt, ulei, paprika dulce, sare, piper.
  • Prânz
  • Chifteluțe de cartof cu piure de mazăre
  • Ingrediente: cartof, spanac, pesmet panko, pudră cuișoare, drojdie nutritivă, mazăre congelată, maioneză, mentă, sos hrean, busuioc, oțet, chimen, ulei, sare, piper, oțet de mere, pătrunjel.
  • Cină
  • Merluciu marinat cu piure de cartofi și trufe
  • Ingrediente: file merluciu, cartofi albi, făină, unt, lapte, salsa de trufe, usturoi, pătrunjel, cimbru, oregano, busuioc, roșii pasate, zahăr, ceapă, ulei, sare, piper.

Marți

  • Mic dejun
  • Omletă dobrogeană
  • Ingrediente: ou, roșii, ardei gras, ceapă, usturoi, ulei, ceapă verde, sare, piper.
  • Prânz
  • Plachie de butterfish cu mămăliguță
  • Ingrediente: file de butterfish, roșii decojite, ceapă, ardei roșu, usturoi, vin alb, suc lămâie, mălai, ulei, sare, piper.
  • Cină
  • Năut la cuptor cu salsa verde și cartofi
  • Ingrediente: cartofi, broccoli, conopidă, roșii cherry, pătrunjel, capere, busuioc prospăt, usturoi, rozmarin, lămâie, coajă lămâie, ulei, sare, piper.

Miercuri

  • Mic dejun
  • Budincă de macaroane cu brânză dulce la cuptor
  • Ingrediente: telemea de vacă, brânză de vaci, paste fusili, iaurt, ou, stafide, zahăr, zahăr vanilat, dulceață de afine, coajă de lămâie, sare.
  • Prânz
  • Tocăniță Spatzle cu ciuperci
  • Ingrediente: supă vegetală, făină, ou, ciuperci, orz perlat, morcov, păstârnac, salată iceberg, cartof, praz, șalotă, ulei, dafin, pătrunjel.
  • Cină
  • Salată de grâu spart, năut și file de șalău
  • Ingrediente: file de șalău, bulgur, năut, ceapă roșie, ardei gras, castravete, mărar, pătrunjel, suc lămâie, ulei, usturoi, chimen, crackers, zahăr.

Joi

  • Mic dejun
  • Kajmak Sârbesc
  • Ingrediente: pâine integrală, telemea vacă, smântână, unt, castravete, ardei gras, morcov.
  • Prânz
  • Salată de quinoa cu fasole verde și biban de mare
  • Ingrediente: file de biban de mare, quinoa, fasole verde, ridichie, dovlecel, roșii, brânză telemea de vacă, mentă, ulei, sare, piper.
  • Cină
  • Tocană vegantorească
  • Ingrediente: dovlecel, ardei gras, roșii pasate, supă vegetală, paste penne, ciuperci, vin roșu, ceapă, usturoi, dafin, busuioc proaspăt, ulei, sare, piper.

Vineri

  • Mic dejun
  • Pită Armenească cu brânză
  • Ingrediente: foi plăcintă, brânză telemea de oaie, ou, unt, spanac congelat, ceapă, roșii cherry, măsline, baby spanac,  piper.
  • Prânz
  • Butterfish la cuptor cu cartofi natur și brocoli
  • Ingrediente: file butterfish, cartofi, brocoli, cimbru, oregano, usturoi, vin alb, unt, ulei, lămâie.
  • Cină
  • Tocăniță de ciuperci cu găluște de cartof
  • Ingrediente: Tocăniță de ciuperci cu găluște de cartof

Sâmbătă

  • Mic dejun
  • Sutlijas
  • Ingrediente: orez, lapte, zahăr, unt, coajă lămâie, scorțișoară, zahăr vanilat.
  • Prânz
  • Lasagnea de linte cu brânză de vaci și mozzarella
  • Ingrediente: foi lasagnea, mozzarella, linte roșie, brânză vaci, ardei gras, ceapă, morcov, apio, usturoi, dafin, bulion, supă vegetală.
  • Cină
  • Caserola de fasole, legume, pesmet și file de sole
  • Ingrediente: fasole albă, praz, orez, pâine, pătrunjel, ulei, coajă lămâie, chili, morcov, apio, rădăcină fenicul, usturoi, bulion, cimbru, vin alb.

Duminică

  • Mic dejun
  • Ouă jumări cu batonete de castravete
  • Ingrediente: ouă, mozzarela, ardei gras, roșie, ciuperci, ulei, pâine integrală, castravete, morcov, sare, piper.
  • Prânz
  • Sarmale cu ciuperci în foi de varză acră și polenta
  • Ingrediente: varză acră, ciuperci, orez, ceapă, morcov, ardei gras, pastă de tomate, cimbru, mălai, sare, piper.
  • Cină
  • Spadă la cuptor cu praz
  • Ingrediente: file spadă, ardei gras, praz, ceapă, măsline, pastă de tomate, pătrunjel, ulei, mix salată, vinegretă, sare, piper.

Luni

  • Mic dejun
  • Ouă cu anghinare
  • Ingrediente: ouă, anghinare, ulei de trufe, sare, piper, sos mornay, unt, făină, lapte, galbenuș de ou, nucșoară, parmezan, pâine integrală, brânză telemea de vacă.
  • Prânz
  • Dorada cu sos de vin spumant și Macedonia
  • Ingrediente: file dorada, stock de pește, vin spumant, sare, piper, mix de legume, sos de pește.
  • Cină
  • Ragout de legume Sf Mănăstire Cacica
  • Ingrediente: baby morcov, gulie, ceapă, cartofi, lăptuci, fasole verde păstăi, mazăre verde, anghinare, conopidă, suc de lămâie, supă de legume, unt, piper sare, orez alb, salată de ardei copt.

Marți

  • Mic dejun
  • Ouă jumari de la Manăstirea Ciolanu
  • Ingrediente: dovlecei, sos de roșii, usturoi, ou, parmezan, ulei, roșii cherry, măsline negre, castraveți, pâine integrală, sare, piper.
  • Prânz
  • Plăcinta cu pește cod și somon
  • Ingrediente: cod, somon, cartofi, lapte, unt, ceapă, muștar dijon, ceapă verde, porumb dulce, mazăre, făină, sare, piper, brânză cheddar, iaurt cu mentă, foi de placintă.
  • Cină
  • Salde de Kotor Montenegro
  • Ingrediente; fasole verde, sparanghel, ardei iute, roșii cherry, mix de salată, salsa de trufe, suc de lime, ulei de arahide, oțet de vin roșu, tarhon, pătrunjel, sare, piper, ulei de gătit, brânză telemea.

Miercuri

  • Mic dejun
  • Balkan jaja și iaurt
  • Ingrediente: iaurt grecesc, usturoi, sare, piper, semințe de chili, mărar, unt, chimion, paprika afumată, semințe de chili, pătrunjel, ardei Jalapeno, ulei de turte, ouă, mentă, pâine integrală.
  • Prânz
  • File de Dorada cu orez arborio
  • Ingrediente: file de Dorada, ceapă, busuioc, ulei de turte, stock de pește, vin alb, unt, suc de lămâie, sos de roșii, sare, piper, busuioc, orez arborio.
  • Cină
  • Halloumi pe pat de legume
  • Ingrediente: ardei gras roșu, ardei gras verde, sos de roșii, pătrunjel, oțet de vin roșu, halloumi, sare, piper, ulei de turte, pâine integrală, ciuperci, dovlecel.

Joi

  • Mic dejun
  • Păstrav afumat cu telemea de casă, ridiche și ou
  • Ingrediente: păstrăv afumat, telemea de vacă, ridichie, ou, zacuscă, pâine integrală.
  • Prânz
  • Biban de mare cu legume la cuptor
  • Ingrediente: biban de mare, ceapă roșie, morcov, cartofi, varză de Bruxel, conopidă, usturoi, suc de lămâie, unt, ulei de turte, sare, piper, pătrunjel, vin alb.
  • Cină
  • Quinoa cu ciuperci
  • Ingrediente: quinoa, ardrei gras, ceapă, ciuperci, smântână de gătit, ulei de turte, supă de legume, sare, piper.

Vineri

  • Mic dejun
  • Palacinke skuta i pekmez
  • Ingrediente: făină albă, zahăr vanilat, ou, sare, lapte, apă, calvados, brânză de vaci, extract de vanilie, coajă de lămâie, gem.
  • Prânz
  • File de pește ton cu mix de legume
  • Ingrediente: pește ton, paste cușcuș, mix de legume, usturoi pudră, ulei de turte, rozmarin, sare, piper, unt, pătrunjel, suc de lămâie.
  • Cină
  • Mastilo cu calamari a la Bosnia Hertegovina
  • Ingrediente: paste negre cu cerneală de sepie, ulei de măsline, calamar, ceapă, usturoi, vin alb, sos de roșii, foi de dafin, busuioc, lămâie.

Sâmbătă

  • Mic dejun
  • Clătite moldovenești cu piure de mere
  • Ingrediente: stafide, rom, ou, unt, extract de vanilie, zahăr, sare, făină, lapte, sos de mere.
  • Prânz
  • Serbian Lepenski Vir ton
  • Ingrediente: Ton, unt, suc de lămâie, coajă de lămâie, sare, piper, paprika, usturoi, ceapă, ulei de turte, pătrunjel, cartofi, mix de legume.
  • Cină
  • Pilaf de hrișcă și legume
  • Ingrediente: hrișcă, supă vegetală, ulei de turte, ardei gras, morcov, țelină, ciuperci, pătrunjel, sare, piper, unt, vin alb, smântână de gătit, mix de salată, dressing.

Duminică

  • Mic dejun
  • Iaurt cu muesli și fructe uscate
  • Ingrediente: muesli, iaurt, fructe uscate.
  • Prânz
  • Somon la cuptor cu salată de cușcuș
  • Ingrediente: somon, sare, piper, rozmarin, ceapă, morcov, vin alb, cartofi, cușcuș ardei gras, roșii.
  • Cină
  • Pasta lipovenească a la Mila 23
  • Ingrediente: spaghete, sare, ulei de turte, pesmet panko, migdale, uzo, icre de crap, usturoi, pătrunjel, ceapă, coajă de lămâie, oregano, suc de lămâie, semințe de chili.

Luni

  • Mic dejun
  • Ouă cu anghinare
  • Ingrediente: ouă, anghinare, ulei de trufe, sare, piper, sos mornay, unt, făină, lapte, galbenuș de ou, nucușoară, parmezan, pâine integrală, brânză telemea de vacă.
  • Prânz
  • Paste de casă cu biban
  • Ingrediente: file de biban, paste de casă, file de anșoa, capere, măsline negre, ardei iute feliat, ulei, ceapă roșie, coajă de lămâie, piper, usturoi, roșii cherry, busuioc, smântână gătit.
  • Cină
  • Vinete umplute cu orez
  • Ingrediente: vinete, orez, roșii pasate, ulei, coriandru, mozzarella, mentă, suc lămâie, amestec de plante aromatice, bulion, scorțișoară.

Marți

  • Mic dejun
  • Patatnik Bulgăresc
  • Ingrediente: plăcintă de cartofi, ceapă, făină, mentă uscată, ou, unt, iaurt.
  • Prânz
  • Iahnie de fasole roșie cu pește și scoici
  • Ingrediente: fasole roșie, file cod, scoici, sos de roșii, roșii, ceapă, coriandru, ardei gras, lapte cocos, pătrunjel.
  • Cină
  • Hrișcă gratinată
  • Ingrediente: hrișcă fiartă, morcovi, mozzarella, ou, spanac congelat, semințe floarea-soarelui, usturoi, ulei, roșii cherry, ceapă, mix salată.

Miercuri

  • Mic dejun
  • Papară modernă
  • Ingrediente: croissant, lapte, lapte condensat, nuci, stafide, vanilie.
  • Prânz
  • Spadă in stil sarbesc cu garnitură de orez, sparanghel și mazăre
  • Ingrediente: spadă, ardei gras, roșii, ceapă, usturoi, paprika, făină, ulei, pătrunjel.
  • Cină
  • Chifteluțe de dovlecel Podgorița cu garnitură de spanac baby
  • Ingrediente: făină, dovlecel, usturoi, ulei, smântână acră, vinegretă, coriandru, praf de copt.

Joi

  • Mic dejun
  • Komplet lepinja sârbesc
  • Ingrediente: chiflă, ou, cremă de brânză , baby spanac.
  • Prânz
  • Ardei umpluți cu ton și ciuperci
  • Ingrediente: ardei gras, ton, orez, ceapă, bulion, pătrunjel, mărar, pasta de tomate, ulei , sare, piper, iaurt grecesc, vin alb, măsline.
  • Cină
  • Houbovy Kuba risotto din orz și ciuperci
  • Ingrediente: orz, ciuperci uscate, ciuperci proaspete, supă vegetală, ceapă, usturoi, chimen, maghiran, unt, sare, piper.

Vineri

  • Mic dejun
  • Rodopski Kolatsi
  • Ingrediente: turtițe cu gem de vișine – făină, iaurt, ou, bicarbonat, zahăr, gem de vișine.
  • Prânz
  • Somon la cuptor cu salată aromatizată și citrice
  • Ingrediente: somon , cuscus, ulei măsline, semințe rodie, baby spanac, portocală, coriandru, usturoi, nucă.
  • Cină
  • Tocăniță de cartofi cu fasole verde
  • Ingrediente: cartofi, roșii pasate, ceapă, usturoi, paprika, ulei, tofu afumat, orez, maghiran, pătrunjel, bulion, fasole verde, ardei copt.

Sâmbătă

  • Mic dejun
  • Beyrek Albanez
  • Ingrediente: foi plăcintă, brânză telemea vacă, spanac congelat, brânză cremă, kefir, ulei, busuioc.
  • Prânz
  • File de șalău meuniere
  • Ingrediente: file de șalău, cartofi, făină, suc de lămâie, lămâie, unt, pătrunjel, piper, sare, capere, ulei.
  • Cină
  • Duvek ratatouille de Balcani
  • Ingrediente: vinete, ardei gras, baghetă, morcov, ceapă, roșii, usturoi, paprika dulce, sare, piper, zahăr brun, dafin, pătrunjel, orez, ulei măsline.

Duminică

  • Mic dejun
  • Parejeni Filiiki
  • Ingrediente: mic dejun bulgăresc – pâine albă, ou, făină, brânză telemea de vacă, dulceață de afine.
  • Prânz
  • File de dorada picant
  • Ingrediente: file dorada, semințe de chili, mix de legume, mix salată, felie pâine, usturoi, vinegretă.
  • Cină
  • Legume la cuptor ca la mănăstirea Sihăstria
  • Ingrediente: cartofi, broccoli, dovlecel, ciuperci, brânză telemea de vacă, miez de nucă, nucșoară, lapte, praz, ulei, usturoi, pătrunjel, ceapă, pesmet, sare, piper.

Vesti bune!

AM lansat meniul vegetarian.

Preturi  

Livrare