1

Alege tipologia meniului

2

Alege bucătăria

3

Personalizează meniul

Testează Balcanic Fish

3 mese complete/zi: mic dejun, prânz și cină, totul în 2 variante de meniuri echilibrate caloric.

49,00 lei

Ce conține meniul?

Luni

  • Mic dejun
  • Piperchi țârgâsiti
  • Ingrediente: ardei gras, roșii, telemea de vacă, ou, ceapă, usturoi, unt, ulei, paprika dulce, sare, piper.
  • Prânz
  • Chifteluțe de cartof cu piure de mazăre
  • Ingrediente: cartof, spanac, pesmet panko, pudră cuișoare, drojdie nutritivă, mazăre congelată, maioneză, mentă, sos hrean, busuioc, oțet, chimen, ulei, sare, piper, oțet de mere, pătrunjel.
  • Cină
  • Merluciu marinat cu piure de cartofi și trufe
  • Ingrediente: file merluciu, cartofi albi, făină, unt, lapte, salsa de trufe, usturoi, pătrunjel, cimbru, oregano, busuioc, roșii pasate, zahăr, ceapă, ulei, sare, piper.

Marți

  • Mic dejun
  • Omletă dobrogeană
  • Ingrediente: ou, roșii, ardei gras, ceapă, usturoi, ulei, ceapă verde, sare, piper.
  • Prânz
  • Plachie de butterfish cu mămăliguță
  • Ingrediente: file de butterfish, roșii decojite, ceapă, ardei roșu, usturoi, vin alb, suc lămâie, mălai, ulei, sare, piper.
  • Cină
  • Năut la cuptor cu salsa verde și cartofi
  • Ingrediente: cartofi, broccoli, conopidă, roșii cherry, pătrunjel, capere, busuioc prospăt, usturoi, rozmarin, lămâie, coajă lămâie, ulei, sare, piper.

Miercuri

  • Mic dejun
  • Budincă de macaroane cu brânză dulce la cuptor
  • Ingrediente: telemea de vacă, brânză de vaci, paste fusili, iaurt, ou, stafide, zahăr, zahăr vanilat, dulceață de zmeură, coajă de lămâie, sare.
  • Prânz
  • Tocăniță Spatzle cu ciuperci
  • Ingrediente: supă vegetală, făină, ou, ciuperci, orz perlat, morcov, păstârnac, salată iceberg, cartof, praz, șalotă, ulei, dafin, pătrunjel.
  • Cină
  • Salată de grâu spart, năut și file de șalău
  • Ingrediente: file de șalău, bulgur, năut, ceapă roșie, ardei gras, castravete, mărar, pătrunjel, suc lămâie, ulei, usturoi, chimen, crackers, zahăr.

Joi

  • Mic dejun
  • Kajmak Sârbesc
  • Ingrediente: pâine integrală, telemea vacă, smântână, unt, castravete, ardei gras, morcov.
  • Prânz
  • Salată de quinoa cu fasole verde și biban de mare
  • Ingrediente: file de biban de mare, quinoa, fasole verde, ridichie, dovlecel, roșii, brânză telemea de vacă, mentă, ulei, sare, piper.
  • Cină
  • Tocană vegantorească
  • Ingrediente: dovlecel, ardei gras, roșii pasate, supă vegetală, paste penne, ciuperci, vin roșu, ceapă, usturoi, dafin, busuioc proaspăt, ulei, sare, piper.

Vineri

  • Mic dejun
  • Pită Armenească cu brânză
  • Ingrediente: foi plăcintă, brânză telemea de oaie, ou, unt, spanac congelat, ceapă, roșii cherry, măsline, baby spanac,  piper.
  • Prânz
  • Butterfish la cuptor cu cartofi natur și brocoli
  • Ingrediente: file butterfish, cartofi, brocoli, cimbru, oregano, usturoi, vin alb, unt, ulei, lămâie.
  • Cină
  • Tocăniță de ciuperci cu găluște de cartof
  • Ingrediente: Tocăniță de ciuperci cu găluște de cartof

Sâmbătă

  • Mic dejun
  • Sutlijas
  • Ingrediente: orez, lapte, zahăr, unt, coajă lămâie, scorțișoară, zahăr vanilat.
  • Prânz
  • Lasagnea de linte cu brânză de vaci și mozzarella
  • Ingrediente: foi lasagnea, mozzarella, linte roșie, brânză vaci, ardei gras, ceapă, morcov, apio, usturoi, dafin, bulion, supă vegetală.
  • Cină
  • Caserola de fasole, legume, pesmet și file de sole
  • Ingrediente: fasole albă, praz, orez, pâine, pătrunjel, ulei, coajă lămâie, chili, morcov, apio, rădăcină fenicul, usturoi, bulion, cimbru, vin alb.

Duminică

  • Mic dejun
  • Ouă jumări cu batonete de castravete
  • Ingrediente: ouă, mozzarela, ardei gras, roșie, ciuperci, ulei, pâine integrală, castravete, morcov, sare, piper.
  • Prânz
  • Sarmale cu ciuperci în foi de varză acră și polenta
  • Ingrediente: varză acră, ciuperci, orez, ceapă, morcov, ardei gras, pastă de tomate, cimbru, mălai, sare, piper.
  • Cină
  • Spadă la cuptor cu praz
  • Ingrediente: file spadă, ardei gras, praz, ceapă, măsline, pastă de tomate, pătrunjel, ulei, mix salată, vinegretă, sare, piper.

Luni

  • Mic dejun
  • Parfe de ovăz și scorțișoară
  • Ingrediente: fulgi ovăz, lapte migdale, scorțișoară, stevia, suc lămâie, măr verde.
  • Prânz
  • Paste de casă cu biban
  • Ingrediente: file de biban, paste de casă, file de anșoa, capere, măsline negre, ardei iute feliat, ulei, ceapă roșie, coajă de lămâie, piper, usturoi, roșii cherry, busuioc, smântână gătit.
  • Cină
  • Vinete umplute cu orez
  • Ingrediente: vinete, orez, roșii pasate, ulei, coriandru, mozzarella, mentă, suc lămâie, amestec de plante aromatice, bulion, scorțișoară.

Marți

  • Mic dejun
  • Patatnik Bulgăresc
  • Ingrediente: plăcintă de cartofi, ceapă, făină, mentă uscată, ou, unt, iaurt.
  • Prânz
  • Iahnie de fasole roșie cu pește și scoici
  • Ingrediente: fasole roșie, file cod, scoici, sos de roșii, roșii, ceapă, coriandru, ardei gras, lapte cocos, pătrunjel.
  • Cină
  • Hrișcă gratinată
  • Ingrediente: hrișcă fiartă, morcovi, mozzarella, ou, spanac congelat, semințe floarea-soarelui, usturoi, ulei, roșii cherry, ceapă, mix salată.

Miercuri

  • Mic dejun
  • Papară modernă
  • Ingrediente: croissant, lapte, lapte condensat, nuci, stafide, vanilie.
  • Prânz
  • Spadă in stil sarbesc cu garnitură de orez, sparanghel și mazăre
  • Ingrediente: spadă, ardei gras, roșii, ceapă, usturoi, paprika, făină, ulei, pătrunjel.
  • Cină
  • Chifteluțe de dovlecel Podgorița cu garnitură de spanac baby
  • Ingrediente: făină, dovlecel, usturoi, ulei, smântână acră, vinegretă, coriandru, praf de copt.

Joi

  • Mic dejun
  • Komplet lepinja sârbesc
  • Ingrediente: chiflă, ou, cremă de brânză , baby spanac.
  • Prânz
  • Ardei umpluți cu ton și ciuperci
  • Ingrediente: ardei gras, ton, orez, ceapă, bulion, pătrunjel, mărar, pasta de tomate, ulei , sare, piper, iaurt grecesc, vin alb, măsline.
  • Cină
  • Houbovy Kuba risotto din orz și ciuperci
  • Ingrediente: orz, ciuperci uscate, ciuperci proaspete, supă vegetală, ceapă, usturoi, chimen, maghiran, unt, sare, piper.

Vineri

  • Mic dejun
  • Rodopski Kolatsi
  • Ingrediente: turtițe cu gem de vișine – făină, iaurt, ou, bicarbonat, zahăr, gem de vișine.
  • Prânz
  • Somon la cuptor cu salată aromatizată și citrice
  • Ingrediente: somon , cuscus, ulei măsline, semințe rodie, baby spanac, portocală, coriandru, usturoi, nucă.
  • Cină
  • Tocăniță de cartofi cu fasole verde
  • Ingrediente: cartofi, roșii pasate, ceapă, usturoi, paprika, ulei, tofu afumat, orez, maghiran, pătrunjel, bulion, fasole verde, ardei copt.

Sâmbătă

  • Mic dejun
  • Beyrek Albanez
  • Ingrediente: foi plăcintă, brânză telemea vacă, spanac congelat, brânză cremă, kefir, ulei, busuioc.
  • Prânz
  • File de șalău meuniere
  • Ingrediente: file de șalău, cartofi, făină, suc de lămâie, lămâie, unt, pătrunjel, piper, sare, capere, ulei.
  • Cină
  • Duvek ratatouille de Balcani
  • Ingrediente: vinete, ardei gras, baghetă, morcov, ceapă, roșii, usturoi, paprika dulce, sare, piper, zahăr brun, dafin, pătrunjel, orez, ulei măsline.

Duminică

  • Mic dejun
  • Parejeni Filiiki
  • Ingrediente: mic dejun bulgăresc – pâine albă, ou, făină, brânză telemea de vacă, dulceață de afine.
  • Prânz
  • File de dorada picant
  • Ingrediente: file dorada, semințe de chili, mix de legume, mix salată, felie pâine, usturoi, vinegretă.
  • Cină
  • Legume la cuptor ca la mănăstirea Sihăstria
  • Ingrediente: cartofi, broccoli, dovlecel, ciuperci, brânză telemea de vacă, miez de nucă, nucșoară, lapte, praz, ulei, usturoi, pătrunjel, ceapă, pesmet, sare, piper.