Discount-ul total de 20% este aplicat automat la ultimul pas

1

Alege tipologia meniului

2

Alege bucătăria

3

Personalizează meniul

Mediteranean Fish

Conține 3 mese principale: mic dejun, prânz și cină, însoțite de 2 gustări, totul în 2 variante de meniuri echilibrate caloric.

Comenzile plasate dupa orele 14:00 nu pot fi livrate a doua zi. Va multumim pentru intelegere.
Va rugam selectati zilele, obligatoriu in cadrul perioadei selectate la meniu. Va multumim pentru intelegere.
Limonada sau ceai?
lemonade-e1653578582357.png

82,00 lei


Calculator calorii

Vezi si meniurile: BalcanicFit | MediteraneanFish | MediteraneanFit | NAFish | NAFit | Veggie;


Ce conține meniul?

Luni

  • Mic dejun
  • Portuguese tostado cu fructe de pădure
  • Ingrediente: pâine albă, ou, lapte, zahăr brun, scorțișoară, nucșoară, fulgi de migdale, unt.
  • Alergeni – ouă, lactate, migdale
  • Gustare 1
  • Granita siciliană de mango și iaurt
  • Ingrediente: mango, iaurt, smântână de gătit, zahăr, apă de trandafir, mentă.
  • Alergeni – lactate
  • Prânz
  • File de dorada cu pastă de roșii, mozzarella și paste
  • Ingrediente: file dorada, pesmet panko, ulei de gătit, sos tomat, mozzarella, lămâie, smântână de gătit, pasta penne, conopidă, peperoncino, unt, ceapă, mix de salată, dressing.
  • Alergeni – gluten, lactate
  • Gustare 2
  • Mediteranean bean soup
  • Ingrediente: roșii passata, ceapă, usturoi, fasole albă, supă vegetală, coriandru, tortilla.
  • Alergeni – gluten
  • Cină
  • Pentolone con verdure
  • Ingrediente: dovlecel, ciuperci, ulei de măsline, roșii cherry, pătrunjel, rozmarin, cimbru, busuioc, ceapă verde, brânză dură(grana padano)
  • Alergeni – lactate

Marți

  • Mic dejun
  • Cartofi dulci umpluți cu humus și avocado
  • Ingrediente: cartofi dulci, avocado, tahini, năut, ardei gras, ulei măsline, suc lămâie, usturoi, pătrunjel, oregano, cașcaval afumat, semințe dovleac.
  • Alergeni – lactate, semințe de dovleac
  • Gustare 1
  • Vichyssoise soup
  • Ingrediente: unt, ceapă, praz, vin alb, cartofi, supă vegetală, sare, piper, lapte, smântână de gătit, pătrunjel.
  • Alergeni – lactate
  • Prânz
  • Ardei umpluți a la turque cu ton
  • Ingrediente: ardei gras, orez, ton în ulei, usturoi, pătrunjel, supă vegetală, pastă de tomate, mărar, pasata de roșii,ceapă, sare, piper, rozmarin, mentă, iaurt.
  • Alergeni – lactate
  • Gustare 2
  • Pudding de tapioca infuzat cu ceai verde
  • Ingrediente: lapte, sare, zahăr, esența de vanilie, apă de portocale, tapioca.
  • Alergeni – lactate
  • Cină
  • Pastă de casă cu roșii uscate, gorgonzola și migdale
  • Ingrediente: smântână de gătit, șalotă, roșii uscate, brânză gorgonzola, fulgi de migdale.
  • Alergeni – lactate, fulgi migdale

Miercuri

  • Mic dejun
  • Ouă Florentine
  • Ingrediente: spanac congelat, ceapă, ouă, ulei de turte, sare, piper, chimen, chilli, sumac, iaurt, pâine integrală.
  • Alergeni – ouă, lactate
  • Gustare 1
  • Bruschete cu roșii și usturoi
  • Ingrediente: Baghetă, roșii cherry, usturoi, busuioc, oregano, ulei de măsline, pătrunjel, sare,
    piper.
  • Prânz
  • Tortellini quatro formaggi cu ciuperci
  • Ingrediente: Tortellini, smântână de gătit, unt, ciuperci, brânză dură(grana padano) gorgonzola, sare, piper.
  • Alergeni – lactate
  • Gustare 2
  • Budinca de griș
  • Ingrediente: ou, griș, zahăr, lapte, unt, zahăr vanilat, dulceață de vișine.
  • Alergeni – lactate, ouă
  • Cină
  • File de dorada cu lavandă, orez basmati și ruccola
  • Ingrediente: file de dorada, ulei de turte, miere, lămâie, lavandă, ceapă verde, sare, piper, orez basmati, ruccola, ulei de măsline, oțet balsamic, usturoi, muștar.

Joi

  • Mic dejun
  • Rizogalo
  • Ingrediente: orez arborio, lapte, zahăr alb, extract de vanilie, coajă de lămâie, coajă de portocale.
  • Alergeni – lactate
  • Gustare 1
  • Quiche cu gorgonzola și roșii uscate
  • Ingrediente: Coji tartă(făină integrală), smântână vegetală de gatit, gorgonzola, roșii uscate,
    oua, sare, piper.
  • Alergeni – lactate
  • Prânz
  • Farfale con pesce
  • Ingrediente: farfale, pește cod, mentă, vinete, usturoi, ulei de turte, sare, piper, brandy, ceapă roșie, sos de roșii, busuioc, vin alb, panko.
  • Gustare 2
  • Torta Sorrentina al Limone
  • Ingrediente: zahăr pudră, făină albă, sare, unt, ou, lămâie.
  • Alergeni – ouă, lactate
  • Cină
  • Salata Nicoise cu ton și ouă de prepelită
  • Ingrediente: ouă de prepeliță, ton, cartofi, fasole verde, măsline negre, salată iceberg, capere, suc de lămâie, ulei de turte, ulei de masline, busuioc, tarhon, muștar dijon, roșii chery.
  • Alergeni – ouă

Vineri

  • Mic dejun
  • Maltese Pastizzi
  • Ingrediente: brânză telemea, brânză dură(grana padano), spanac congelat, ou, foaie de plăcintă, nucșoară, ceapă proaspătă, sare, piper, iaurt.
  • Alergeni – ouă, lactate
  • Gustare 1
  • Salată Caprese
  • Ingrediente:Baby spanac, mozzarella bocconcini, roșii, busuioc, sos pesto.
  • Alergeni – lactate
  • Prânz
  • Bacalhau a Bras cu cod
  • Ingrediente: pește cod, ceapă, usturoi, cartofi pai copți, ou, pătrunjel, măsline negre, foi de dafin, sare, piper, roșii tocate mărunt.
  • Alergeni – ouă
  • Gustare 2
  • Plăcintă lipicioasa cu măr si piersică
  • Ingrediente: piersică măr verde, fulgi de ovăz, suc de mere, unt.
  • Alergeni – lactate
  • Cină
  • Rigatoni cu brânză blue cheese și nuci
  • Ingrediente: paste rigatoni, smântână de gătit, cimbru, sare, piper, brânză dură(grana padano), brânză blue cheese, caju.
  • Alergeni – lactate, caju

Sâmbătă

  • Mic dejun
  • Banana bread cu nuci caramelizate și dulceață de afine
  • Ingrediente:făină integrală, banane coapte, nuci caramelizate, zahăr brun, praf de copt, bicarbonat, ulei, scorțișoară, dulceață de afine, esență vanilie.
  • Alergeni – nucă, gluten
  • Gustare 1
  • Salmorejo soupe de tomate
  • Ingrediente: roșii coapte, baghetă, ulei de masline, usturoi, oțet balsamic, sare, ouă.
  • Alergeni – gluten, ouă
  • Prânz
  • File de somon cu ciuperci și sos de muștar
  • Ingrediente: file de somon, ulei de turte, sare, piper, paprika dulce, cimbru, unt, usturoi, supă vegetală, smântână de gatit, muștar dijon, pătrunjel, ceapă, ciuperci, spanac, mix de salată, dressing.
  • Alergeni – lactate
  • Gustare 2
  • Toast de cartof dulce
  • Ingrediente: cartof dulce, hummus, rucola, pudră usturoi.
  • Cină
  • Gnocchi cu brânză proaspătă
  • Ingrediente: gnocchi, sare, piper, smântână de gătit, cimbru, ulei, brânză dură(granapadano), nucșoară.
  • Alergeni – gluten, ouă, lactate

Duminică

  • Mic dejun
  • Batonete de castravete și ardei gras cu mouse de brânză
  • Ingrediente: castravete, ardei gras, iaurt grecesc, suc de lămâie, mărar, măsline, roșii cherry, brânză telemea de vacă, crackers, sare, piper, usturoi
  • Alergeni – lactate, gluten
  • Gustare 1
  • Cazuela de Frijoles
  • Ingrediente: fasole roșie, tortilla, ulei de turte, vin alb, ceapă, ardei iute, usturoi, cippolina, sos de roșii, brânză dură(grana padano), paprika, pătrunjel, sare, piper.
  • Alergeni – gluten, lactate
  • Prânz
  • Marinatede cod
  • Ingrediente: cod, mazăre, ciuperci, ulei de turte, suc de lămâie, sare, piper, mix de legume, unt, smântână, piper alb, ceapă, smântână de gatit, mix de salată, dressing.
  • Alergeni -lactate
  • Gustare 2
  • Banana bread cu banana spread
  • Ingrediente: făină integrală, zahăr brun, praf de copt, bicarbonat, ulei, banană coaptă, unt, smântână, miere, scorțișoară.
  • Alergeni -gluten, lactate
  • Cină
  • Aladdin’s salad
  • Ingrediente: ceapă, ulei evo, oțet de vin alb, mustar dijon, mix de salată, ceapă verde, baby spanac, roșii, castravete, brânză feta, năut, pită, unt.
  • Alergeni – lactate, gluten

Luni

  • Mic dejun
  • Egg & Salmon Muffin
  • Ingrediente: somon afumat, lapte, ouă , ceapă verde, pătrunjel sare, piper, roșii chery, baby spanac, crakers.
  • Alergeni – lactate, ouă, gluten

 

  • Gustare 1
  • Supă rece de mere și piersici
  • Ingrediente: mere, suc mere, suc portocale, piersici din compot, iaurt degresat, lapte degresat, miere de albine, rom negru, scorțișoară, nucșoară, mentă.
  • Alergeni – lactate
  • Prânz
  • Cod la cuptor
  • Ingrediente: file de cod, marinat în suc de lămâie, pătrunjel, maghiran, rozmarin, miere, usturoi, roșii cherry servit cu salată de bulgur, castravete, mentă, ceapă, lămâie, mărar, măsline negre, ulei măsline.
  • Alergeni – gluten, miere
  • Gustare 2
  • Tartă cu brânza blue
  • Ingrediente: Aluat sărat, ceapă, unt, brânză proaspataă, brânză albastră, ouă, smântănă de gătit, cimbru, sare, piper.
  • Alergeni – gluten, lactate, ouă
  • Cină
  • Vinete la cuptor cu  stafide și sos de vin
  • Ingrediente: vinete, orez salbatic, semințe floarea soarelui, cuișoare, stafide, vin alb, ulei de măsline, miere, suc de lămâie, oțet balsamic, foaie dafin, semințe chili, spanac baby, stock de legume, steluțe de anason, zahăr brun.
  • Alergeni – miere

Marți

  • Mic dejun
  • Panne Mattutino
  • Ingrediente: pastă de ardei capia, toast integral, roșii cherry, brânză de capră, ouă de prepeliță, avocado, măsline.
  • Alergeni – gluten, lactate, ouă
  • Gustare 1
  • Mouse de fasole roșie
  • Ingrediente: fasole roșie, roșii uscate, pătrunjel, ulei de măsline, suc lămâie, ardei gras, apio, crakers, semințe chilli.
  • Alergeni – gluten
  • Prânz
  • Zucchine ripiene di pesce
  • Ingrediente: dovlecel umplut cu ton, brânză dură(grana padano), pâine uscată, lapte degresat, busuioc, suc roșii, mix salată.
  • Alergeni – lactate, gluten
  • Gustare 2
  • Tartă cu caramel
  • Ingrediente: Coji tartă(faină integrală), unt, zahăr brun, miez nucă, frișcă, esență de vanilie,
    caju, sare.
  • Alergeni – gluten, lactate, nucă
  • Cină
  • Koshari
  • Ingrediente: mâncare egipteană cu linte, spaghete sparte mărunt, orez, ceapă, usturoi, ulei, roșii, chilli, pătrunjel, făină.
  • Alergeni – gluten

Miercuri

  • Mic dejun
  • Shakshuka
  • Ingrediente: legume sotate cu ou, ceapă, ardei gras, ardei iute, roșie, usturoi, spanac, pastă roșii, dafin, paprika dulce, chimen, piper negru,mix de salată,dressing.
  • Alergeni – ouă
  • Gustare 1
  • Sformato di verdure
  • Ingrediente: lasagna de vinete și zucchine – foi lasagna, vinete, zucchini, cartof, cașcaval afumat, pesmet, ardei gras, brânză dură(grana padano) ulei de măsline.
  • Alergeni – gluten, lactate
  • Prânz
  • Cod la cuptor cu broccoli
  • Ingrediente: file cod, mix salată, broccoli, lămâie, roșii cherry, cartof, cimbru, ulei măsline.
  • Gustare 2
  • Prăjiturică sababa de tahini
  • Ingrediente: făină, zahăr brun, unt, semințe susan, pastă tahini, cardamom, ou, extract vanilie, praf de copt.
  • Alergeni – gluten, lactate, susan, ouă
  • Cină
  • Salată de bulgur și sfeclă roșie
  • Ingrediente: bulgur, sfeclă roșie, brânză de capră, roșii, castravete, pătrunjel, ceapă verde, ulei de turte, usturoi, sare, piper, oțet balsamic, suc de lămâie.
  • Alergeni – gluten, lactate

Joi

  • Mic dejun
  • Torrija cu mouse de iaurt grecesc și piersici
  • Felie de pâine integrală stropită cu lapte de migdale, suc de portocale și ou, aromată cu vanilie, iaurt grecesc, piersici, nucșoară, miere, afine, scorțișoară, coaptă cu ulei de cocos.
  • Alergeni – gluten, migdale, ouă, lactate
  • Gustare 1
  • Salată de quinoa Mediteraneană
  • Ingrediente: quinoa, castravete, roșii cherry, ceapă roșie, feta, suc lămâie, sare, piper.
  • Alergeni – gluten, lactate
  • Prânz
  • Frittata de cartofi și anghinare cu mix de salată
  • Ingrediente: ou, anghinare, cartofi, ceapă șalotă, rozmarin, ulei măsline, smântână de gătit, unt, mozzarella, mix salată, sare, piper.
  • Alergeni – ouă, lactate
  • Gustare 2
  • Quiche Lorraine
  • Ingrediente: coji tartă(făină integrală),  ouă, smântână vegetală de gatit, smântână acră, ceapă verde, unt, nucșoară, sare, piper.
  • Alergeni – gluten, ouă, lactate
  • Cină
  • Ton în sos tomat cu orez rizi bizi
  • Ingrediente: ton roșu, roșii decojite, ceapă, usturoi, vin alb, pastă de roșii uscate, ulei măsline, oregano, dafin, dovlecel, mazăre, orez, sare, piper.
  • Alergeni – gluten

Vineri

  • Mic dejun
  • Melange de avocado și ou
  • Ingrediente: avocado, ou, ardei gras, busuioc, ceapă verde, branză de vaci, mărar, sare, piper, pâine integrală.
  • Alergeni – ouă, lactate, gluten
  • Gustare 1
  • Plăcintă grecească cu spanac și feta
  • Ingrediente: foi de placintă, feta, ou, spanac congelat, ceapă, ulei de măsline, mărar, baby spanac.
  • Alergeni – gluten, lactate, ouă
  • Prânz
  • Vinete marocane cu couscous și harissa
  • Ingrediente: vinete, mix salată, pita, humus, couscous, paprika afumată, dovlecel, ceapă roșie, ardei gras, ulei măsline, harissa, fistic, coriandru, suc lămâie, sare, piper, cimbru, pudră chimen.
  • Alergeni – gluten, nucă
  • Gustare 2
  • Antico minestrone di orzo
  • Ingrediente: orz, țelină, cartofi, arpagic, morcovi, ceapă, unt, brânză dură(grana padano, dafin, supă vegetală.
  • Alergeni – gluten, țelină, lactate
  • Cină
  • Lasagna al salmone
  • Ingrediente: somon afumat, foi lasagna, brânză ricotta, sos Bechamel, sos de roșii, lapte, brânză de vaci, ceapă, șofran, sare, ulei măsline, piper roșu.
  • Alergeni – gluten, lactate

Sâmbătă

  • Mic dejun
  • Challah toast
  • Ingrediente: felie pâine, unt, ou, iaurt grecesc, miere, zahăr, lapte degresat, zahăr brun, fructe sezon, suc lămâie, extract vanilie.
  • Alergeni – gluten, lactate, ouă
  • Gustare 1
  • Suppli al Telefono
  • Ingrediente: o sferă de risotto umplută cu mozzarella, dată prin ou și pesmet, rumenită la cuptor și servită cu sos de roșii și pătrunjel.
  • Alergeni – gluten, lactate, ouă
  • Prânz
  • File de biban cu legume asortate
  • Ingrediente: file de biban, varză Bruxelles, broccoli,  morcovi baby, suc de lămâie, ulei de măsline, făină albă, lămâie, pudră de usturoi, paprika dulce, coriandru, sare, piper.
  • Gustare 2
  • Salată grecească
  • Ingrediente: mix salată, măsline, roșii, ardei gras, brânză cremoasă, ceapă, ulei măsline, oregano.
  • Alergeni – lactate
  • Cină
  • Missisipi peas stew cu castraveciori
  • Ingrediente:mazăre, morcov, ardei gras, ceapă, sos de roșii, pastă de tomate, mărar, ulei de turte, paprika, usturoi, sare, piper, castraveciori.

Duminică

  • Mic dejun
  • Mic dejun Cipriot
  • Ingrediente: ou, feta, măsline, roșii cherry, castraveți, unt, pâine integrală.
  • Alergeni – ouă, lactate, gluten
  • Gustare 1
  • Pară în vin roșu
  • Ingrediente: pară, zahăr, cuișoare, anason stelat, vin roșu, scorțișoară, piper.
  • Prânz
  • Verduras al horno
  • Ingrediente: cartofi, broccoli, dovlecel, ciuperci, brânză telemea de vacă, miez de nucă, nucșoară, lapte, praz, ulei, usturoi, pătrunjel, ceapă, pesmet, sare, piper.
  • Alergeni – lactate, nucă, gluten
  • Gustare 2
  • Crudite cu dip de fasole albă
  • Ingrediente: fasole albă, apio, morcov, ardei gras, usturoi, suc lămâie, pătrunjel, ulei măsline.
  • Cină
  • Fettucine cu sos de roșii și creveți
  • Ingrediente: pasta fettucine, anghinare, șalotă, supă de pește, creveți, usturoi, roșii, pătrunjel, suc lămâie, sare, piper.
  • Alergeni – gluten

Luni

  • Mic dejun
  • Pissaladier de fenicul, cartofi și lămâie
  • Ingrediente: făină, cartof, fenicul, anșoa, drojdie bere, ulei măsline, semințe fenicul, zahăr brun, lămâie, brânză telemea de vacă, oțet balsamic, zahăr pudră, ou.
  • Alergeni – gluten, lactate, ouă
  • Gustare 1
  • Zucchini cu sos marinara
  • Ingrediente: zucchini, sos tomat, brânză dură(grana padano), piper.
  • Alergeni – lactate
  • Prânz
  • Cod în stil portughez
  • Ingrediente: cod alb, cartofi roșii, ardei gras, arpagic, dafin, usturoi, oțet, ulei măsline.
  • Gustare 2
  • Pâine de banane
  • Ingrediente: banane, făină integrală, miez de nucă, iaurt, ou, sirop de curmale, extract de vanilie, praf de copt, afine.
  • Alergeni – gluten, nucă, lactate, ouă
  • Cină
  • Linte cu spanac
  • Ingrediente: spanac, dovlecel, linte galbenă, ceapă, mix salată, roșii, paprika, usturoi, chimen, oțet de vin roșu, coriandru, ulei măsline, sare, piper.

Marți

  • Mic dejun
  • Beyrek me panxhar
  • Ingrediente: plăcintă albaneză – foaie plăcintă, sfeclă roșie, ou, pătrunjel, busuioc, spanac, brânză cremoasă, ulei măsline, ceapă.
  • Alergeni – gluten, ouă, lactate
  • Gustare 1
  • Supă dovleac
  • Ingrediente: dovleac, supă vegetală, praz, nucșoară, smântână de gătit vegetală, ulei măsline, sare, piper , semințe de dovleac , naut.
  • Alergeni – leguminoase
  • Prânz
  • Cioppino cu baghetă și usturoi
  • Ingrediente: pește spadă, scoici, creveți, șalotă, ulei măsline, vin alb, roșii piure, zahăr, oregano, baghetă, usturoi, unt, cimbru, sare, piper.
  • Alergeni – gluten, lactate
  • Gustare 2
  • Orez cu lapte
  • Ingrediente: orez, lapte, zahăr, fistic , apă de trandafiri, extract vanilie
  • Alergeni – gluten, lactate
  • Cină
  • Ciambotta
  • Ingrediente: legume înăbușite la cuptor – vinete, cartofi, roșii, dovlecel, ardei gras, ceapă, bulion, pesto verde, busuioc, ulei măsline, salată iceberg, caș afumat.

Miercuri

  • Mic dejun
  • Bol de cereale cu fructe de sezon
  • Ingrediente: fulgi de ovăz, stafide, cereale cu fructe deshidratate, scorțișoară, caju, semințe de dovleac, nucă de cocos, lapte.
  • Alergeni – gluten, caju, lactate
  • Gustare 1
  • Quiche cu ciuperci
  • Ingrediente: Coji tartă(făină integrală), ciuperci, ouă, smântână vegetală de gatit, smântână acră, ceapă verde, unt, sare, piper, nucșoară, cheddar.
  • Alergeni – gluten, ouă, lactate
  • Prânz
  • Cartofi dulci cu bulgur și ruccola
  • Ingrediente: cartofi dulci, bulgur, ruccola, usturoi, ulei măsline, suc de lămâie, coajă de lămâie, sare, piper.
  • Alergeni – gluten
  • Gustare 2
  • Kugel – budincă de spaghette
  • Ingrediente: spaghete integrale, ou, ulei, zahăr, cremă tartar, sare, piper.
  • Alergeni – gluten, ouă
  • Cină
  • Salată de păstrăv afumat cu vinegretă creme de Cassis
  • Ingrediente: păstrăv afumat afumat, struguri, morcov, salată mixtă, ulei de măsline, oțet, lichior de Cassis, muștar de Dijon, suc de portocală, suc de struguri, sare, piper.

Joi

  • Mic dejun
  • Croatian omelette
  • Ingrediente: cartofi tăiați fin, ou, unt, cașcaval, sare, piper, pâine integrală, castaraveți proaspeți.
  • Alergeni – ouă, lactate, gluten
  • Gustare 1
  • Ribollita
  • Ingrediente: supă toscană – fasole albă, varză alba, varză roșie, spanac baby, pâine uscată, usturoi, ulei măsline, rozmarin, cartofi, ardei iute, roșii, ceapă, țelină, cimbru.
  • Alergeni – leguminoase, gluten, țelină
  • Prânz
  • Souvlaki din somon
  • Ingrediente: somon, salată, castraveți, roșii chery, ulei măsline, vin roșu, suc lămâie, mentă, lipie, sare, piper, usturoi, dafin.
  • Alergeni – gluten
  • Gustare 2
  • Brownie napoletan
  • Ingrediente: făină, zahăr pudră, cacao, ciocolată neagră, fulgi de cocos, fulgi de ciocolată, lapte de migdale, ulei de măsline, extract de vanilie.
  • Alergeni – gluten, lactate
  • Cină
  • Farfalle cu zucchine și pomodori
  • Ingrediente: paste farfalle, dovlecel, roșii cherry, suc de roșii, ulei, sare, piper, oregano, busuioc, pătrunjel.
  • Alergeni – gluten

Vineri

  • Mic dejun
  • Foul Mudammas
  • Ingrediente: fasole roșie, roșii cherry, castraveți, pita, apio, castraveți, măsline, chimen, ardei iute, usturoi, suc lămâie, ulei măsline, pătrunjel.
  • Gustare 1
  • Mozzarella in carozza
  • Ingrediente: mozzarela, pâine toast, ou, brânză dură(grana padano) făină, oregano, roșii, ulei măsline, busuioc proapăt, pătrunjel, oțet balsamic, drojdie uscată, sare, piper.
  • Alergeni – gluten, ouă, lactate
  • Prânz
  • Șalău la cuptor cu mix de salată
  • Ingrediente: file șalău, fasole albă, vin alb, ceapă, capere, unt, măsline, cimbru, mix salată, ulei măsline, suc lămâie.
  • Gustare 2
  • Plăcintă grecească
  • Ingrediente: foi plăcintă, brânză proaspătă de vaci, iaurt, zahăr brun, ouă, sirop de portocale, extract vanilie.
  • Alergeni – lactate, ouă
  • Cină
  • Risotto cu dovleac și spanac baby
  • Ingrediente: orez arborio, dovleac, supă legume, ceapă, unt, brânză dură(grana padano), spanac baby,  vin alb, ulei măsline, smântână de gătit, ghimbir, usturoi.
  • Alergeni – lactate

Sâmbătă

  • Mic dejun
  • Tostado con Xampinyons
  • Ingrediente:
  • sfeclă roșie, foi de dafin, coriandru, zahăr, oțet de mere, ulei de nucă, sare, piper, ceapă, usturoi, ulei de turte, smântână de gătit, cimbru, ou, ciuperci, tost integral, unt.
  • Gluten, ouă, lactate
  • Gustare 1
  • Bol cu cereale integrale
  • Ingrediente: zucchini, arpacaș, năut, linte verde, roșii cherry, ulei măsline, oregano,
    busuioc, sare.
  • Prânz
  • Paella cu fructe de mare
  • Ingrediente: fructe de mare, orez, supă vegetală, mazăre congelată, fasole verde congelată, roșii pasate, usturoi, ulei de măsline, fasole albă, paprika afumată, sofran, dafin, lămâie, pătrunjel, sare, piper.
  • Gustare 2
  • Prăjitură de ciocolată și dovleac
  • Ingrediente: ciocolată, cremă de brânză, dovleac, ou, zahăr brun, făină albă, praf de copt, sare, unt.
  • Alergeni – ouă, gluten, lactate
  • Cină
  • Polenta cu legume caramelizate
  • Ingrediente: mălai, ardei gras, dovlecel, ceapă roșie, unt, brânză dură(grana padano), oțet balsamic, semințe de chili, ulei de măsline, rozmarin, cimbru, sare, piper.
  • Alergeni – lactate

Duminică

  • Mic dejun
  • Tortilla Espanola
  • Ingrediente: cartofi, rucola, spanac, ceapă ou, paprika dulce, ulei măsline, oregano, arpagic, sumac, suc lămâie.
  • Alergeni – ouă
  • Gustare 1
  • Blancmange
  • Ingrediente: lapte migdale, extract vanilie, miere, gelatină vegetală.
  • Alergeni – lactate
  • Prânz
  • Biban cu salată de quinoa și boabe de năut coapte
  • Ingrediente: file biban, quinoa, boabe năut, varză bruxelle, brocoli, baby spanac, curry, pudră usturoi, suc lămâie, ulei măsline.
  • Gustare 2
  • Pita cu caponata și năut
  • Ingrediente: falafel, crackers, vinete, ceapă, roșii, ulei măsline, curry, sare, piper.
  • Cină
  • Risotto cu rodie și cremă de praz
  • Ingrediente: orez, supă legume, rodie, praz, unt, sirop de rodie, vin roze, ulei măsline, brânză dură(grana padano)

Preturi  

Livrare